Fazer + Ege + Yılbaşı = "Küçük bir kış kaçamağı..."

kış günü iyi cesaret valla.. her an kar, yağmu bastırabilir diye korkardım ben :).. tebrik ederim.. bu arada bir sorum olacak. manifoldu ne ile temizleyip parlattınız? ben su ile bir türlü beceremedim, malum yüksek sıcaklıklara ulaştığı için her şeyi kullanmamak lazım.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Metylan metal parlatıcı kullandık. Pamuk veya üstübü yardımı ile sıkıca ovalaman gerekiyor. :cat:

Vayy kardeşim konu başlığını açmış :)
asıl biz teşekkür ederiz bizi ziyaret ettiğin için
Çok güzel bir haftasonu geçirdik beraber umarım tekrarı kısa zaman sonra gelir

Cok Güzel Gezi Olmuş Eline Saglık Mavi Fazerin Bakışlaarı Cok Güzel Olmuş :)

Güzel gezi olmuş Cihan, tebrikler. Paylaşım için tşk.

Bu arada uzun yol yapmanın tadı hakkaten bir başka. Öyle şehir içinde turlamaya benzemiyor. Bende yılda 1-2 defa Rize-Çorum yapıyorum. Her defasında tadı damagımda kalıyor. Yol hiç bitmesin istiyorum :)

Tebrik ederim Cihan. Valla kıskanmadım dersem yalan olur. Fazerımı yeni aldım ancak hala işe giderken onu kullanıyorum. Ankarada hava idare ediyor. Ya bazen aşağıya inip (onuncu katta oturuyorum) motoru çalıştırıyorum. Bir iki gaz verip öyle yukarı çıkıyorum. Sonra da düşünüyorum bu yaptığım normal mi acep? Sezon açılsa da ben de uzun yola çıksam... Güzel gezi tekrar tebrik ederim...

Cihan ustad oncelikle Bursa'dan gecerken degerli vaktinden ayirip bana ugrama nezaketinde bulundugun icn cok saol.
Yazilarini ve fotograflarina imrenerek ve zevkle baktim .ege turu yapmak daha once motosikletim yokkende hep aklimda oldu ama biturlu kismet olmadi .Palasiimlarini gorunce istahim iyice kabardi Zaten fazeri aldim alali bikac uzun yol yapma sansim oldu fakat ya birini biyere yetisstirmek yada biyere yetisebilmem icin idi .Senin gibi soyle zevkini cikara cikara bi gezemedim . Nasip olursa buda fazerle olur insallah. Aslinda suanda tecrubesizligimden dolayi altimdaki aletin hakkini veremedigimi dusunuyorum . Kahve molasi bitminde birliktee isiklardan cikis yaptigimizda comezligimi tekrardan bana hissettirdigin icn cok saol Cihan ustam :) :) :)
Seninle tanistigima cok memnun oldum insallah tekrardan gorusebiliriz .

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Cihan ustad oncelikle Bursa'dan gecerken degerli vaktinden ayirip bana ugrama nezaketinde bulundugun icn cok saol.
Yazilarini ve fotograflarina imrenerek ve zevkle baktim .ege turu yapmak daha once motosikletim yokkende hep aklimda oldu ama biturlu kismet olmadi .Palasiimlarini gorunce istahim iyice kabardi Zaten fazeri aldim alali bikac uzun yol yapma sansim oldu fakat ya birini biyere yetisstirmek yada biyere yetisebilmem icin idi .Senin gibi soyle zevkini cikara cikara bi gezemedim . Nasip olursa buda fazerle olur insallah. Aslinda suanda tecrubesizligimden dolayi altimdaki aletin hakkini veremedigimi dusunuyorum . Kahve molasi bitminde birliktee isiklardan cikis yaptigimizda comezligimi tekrardan bana hissettirdigin icn cok saol Cihan ustam :) :) :)
Seninle tanistigima cok memnun oldum insallah tekrardan gorusebiliriz .

:mrgreen: hocam aslında pek agresif de kalkmadım yav. tüh, üzüldüm şimdi valla kötü hissettirdiysem üzgünüm..

Ölmez de sağ kalırsam yine görüşür, bu sefer birlikte yol da yaparız inşallah hocam.. ::sm_smile

Çok güzel güzel bi gezi olmuş bu mevsimde cesaretinden dolayı tebrik ederim :) bende fz6 kullanıcısı olarak siz değerli arkadaşlarımı D.BAKIR'a da beklerim herkese kazasız sürüşler dilerim... :)

Cihan usta kendini kotu hissetmene gerek yok birazi espiri mahiyetinde yazdin gerceklik payida yok degil isin asli acemiyiz daha bide senin kulakliklardan dir hizli kalkis yaptigni anlamamisindir :)
İnsallah nasip olurda gezilerinize eslik emek isterim yazakadar biraz acemiligimi atlatmista olurum

Can YOLDAS DİYARBAKİR'DA askerlik hatiralarim var Silvan daglarnda az gezmedik :Zuhur deresi malikgir kuling ucewler :) aklimin bi kosesinde hep duruyor . Dogunun parisini bida gormek istiyorum nasip Allha izin verirsen gelip gormek istiyorum tekrardan .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar