[Bursa - MT]

yarın gezi falan yokmu yılbaşı ertesi günü tatil oluyor biraz gezinelimmi nabalım :)

tolga abi eğer varsa hemen kararlaştıralım :)

eğer yoksa yarın artçıyla birlikte tek gezicem . Eğer gezi planı olursa sizle gelirim ama olmazsa arkadaşa söz vericem , cevap bekliyor benden :)

tolga abi eğer varsa hemen kararlaştıralım :)

eğer yoksa yarın artçıyla birlikte tek gezicem . Eğer gezi planı olursa sizle gelirim ama olmazsa arkadaşa söz vericem , cevap bekliyor benden :)
kendinizi hafta sonuna saklayın aceleci olmayın kıskanırım bak :) işin şakası tabi
w2qyz.jpg

w2qwz.jpg

acemiligime geldi egzost subabını biraz fazla sıkınca yamuldu yavrucak :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ya arkadaşlar az önce dalgınlıkla altıparmaktan yukarı çıkarken kırmızıda geçtim oralarda varmı kamera ceza yememem lazım :D

edit: bu arada siz gezi planlarken biz 3 motor kumla, kurşunlu, mudanya, bursa yaptık evet kıskanabilirsiniz :pl::pl::pl::pl::pl::pl:

Son düzenleme:
Berkut nasıl olmuş jant şeritleri ? kedi yanımdan hiç ayrılmadı :p motorun altından sağından solundan geçip duruyodu. :))

k5lt.jpg

opte.jpg

bende katılacaktım fakat baktım tanıdık yok bir kaç tanede sevmediğim insan vardı bastım eve geldim

Önemli !!!!!

ZakirHasan ( zakir) ile buluştuk bugün .
Akşam motorlarla geri dönmek için yola çıktık. Ben arkadan takip ediyordum .

Arkamızdan gelen reno 19 markalı araç bizimle yarışmaya kalktı. İleride virajda Zakirin önüne direksiyon kırdı.

Zakir mecburen kaldırıma vurdu. 1-2 takla ardından durabildi.
Araç kaçtı. Biz gerekli şeyleri yaptık Zakire. Şuan iyi , evde yatıyor. Sırtında ağrısı var.

Motorunda masraf var. Bizim evde yatıyor motoru.

Zakire geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kötüsü bu olur. İlk ve son olur.

Zakir kardeşim motoruna iyi bakıyorum merak etme biran önce iyileşmene bak.

Önemli !!!!!

Arkamızdan gelen reno 19 markalı araç bizimle yarışmaya kalktı. İleride virajda Zakirin önüne direksiyon kırdı.

Araç kaçtı. Biz gerekli şeyleri yaptık Zakire. Şuan iyi , evde yatıyor. Sırtında ağrısı var.

zakir iyi ya gerisi boş.

Son düzenleme:
Berkut kardeşim iyiyim merak etme. Her şeye rağmen güzel gündü. Tabi sonu olmasaydı daha iyi olabilirdi de oldu artık :S

geçmiş olsun
araçlar sizi rahatsız eden hareketler yapıyorlarsa çekin sağa gitmesini bekleyin

Önemli !!!!!

Geçmiş olsun zakir aracın plakasını aldın mi berkut ? Trafikte görürsek keselim hesabını bunlar yüzünden motordan soğuyoruz yarın benim motorun işi bitmiş olacak bizede yapıyorlar bunları allaha şükür daha büyük kaza yapmadım ne anlıyorlar sıkıştırmayı anlamıyorum bende arac kullanıyorum ama en azından cahil değilim

geçmiş olsun
araçlar sizi rahatsız eden hareketler yapıyorlarsa çekin sağa gitmesini bekleyin

Her yaşanan kötü şey bir ders veriyor abi. Bundan sonra öyle bir olay yaşarsam aynen sağa çekip gitmesini beklerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

Geçmiş olsun zakir aracın plakasını aldın mi berkut ? Trafikte görürsek keselim hesabını bunlar yüzünden motordan soğuyoruz yarın benim motorun işi bitmiş olacak bizede yapıyorlar bunları allaha şükür daha büyük kaza yapmadım ne anlıyorlar sıkıştırmayı anlamıyorum bende arac kullanıyorum ama en azından cahil değilim

Sağ olasın samet. Ben de anlamıyorum ne anladıklarını. Allaha şükür ben şanslıydım hayattayım. Verilmiş sadakamız varmış yani anlayacağınız :S

Alamadım , bende zakirin motora çarpmamak için sıkı fren yaptım. O arada basmış gitmiş , zaten viraj vardı o yüzden kayboldu hemen göremeden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar