Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

uzun araştırmalardan sonra bende bu motordan almaya karar verdim ve iki gün sonra elimde olacak Allahın izniyle

Hayırlı olsun. Ben de üzülerek GSR'ımı bi kaç ay içerisinde satılığa çıkaracağım. Yurt dışına yerleşeceğimden dolayı satmam gerekiyor.
Ama yine GSR almayı düşünüyorum dışarda da :)

Teşekkür ederim inşallah üzmez beni :D
Antalya dan buldum devilli givi ön cam otomatik zincir yağlama falan abim iyi bakmış motoruna

Teşekkür ederim Keyfi süper :)
Abi sanada sorayım motoru aldığım abim sadece petrol ofisin 95 oktan benzinini kullan dedi her iki depo da bir de opetin benzin katkısından koy dedi enjeksiyonu temizlermis.
bu 97 oktan 95 oktan farkedermi nasıl bir yakıt kullanayım kimide shell den al diyor kafam iyicene karıştı

Son düzenleme:
Gün itibariyle Metzeler Sportec M5 190*50*17 ve 120*70*17 lastiklerimi taktırmış bulunmkatayım :D

Merhabalar. Motorunuz hayırlı olsun. Bende pazartesi günü 2007 mdl bi gsr600 aldım. Keyifli bir motor. Lastiklerin maliyeti ne oldu ?

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun
Lastikleri suzuki servisinde taktırdım 900 lira ön arka bu aya özel yüzde 30 indirim varmış
Gerçi bu lastikler euro bazında geliyor ben sipariş verdiğimde 2,850 idi taktırdığım gün 3lira oldu fark almadılar Allahtan

gsr 600 ü çok beğeniyorum ancak alamıyorum. bu motordan olsaydı bende bu topic i fırlatmıştım şimdiye değin. bura ölü ya son dönemde __@hmet kardeşimiz bu motordan satın almış bulunuyor ve bir şey yazıyor. başkasını pek göremiyorum. kendisine buradan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
yoksa millet motordan inmiyor da foruma ondan mı üç beş satır bir şey yazmıyor. :)

Teşekkür ederim inşallah Allah birgün sizede nasip eder

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

Bir iki resim atayım dedim:wiinkk:

Amin
Günümüz şartlarında kolay elde edilecek bir motor değil enazından benim için pekte kolay olmadı
o yüzden gözüm gibi bakıyorum tosunuma

Yılın son günü Fethiye den Muğla açık öğretim bürosuna kimlik kartımı almak için motorumla ortalama 200km yol yaptım keyifli bir sürüş oldu havada gayet güzeldi yer yer 190km hızları gördüm tabi yolun boş ve güvenli olduğu bölümlerde :)
yola çıkmadan depomu doldurmuştum bugün itibariyle tekrar benzin aldım özetlemek gerekirse
Motorumun deposu 60 TL ye doldu tam kapak ağzına kadar 222km yol yapmısım yani
60TL / 222km = 0,270 krş km'de yaklaşık 20 km'side bugün sehir içi kullanım
benzin litre fiyatı 5,010krş * 11,98 litre=60TL

Yılın son günü Fethiye den Muğla açık öğretim bürosuna kimlik kartımı almak için motorumla ortalama 200km yol yaptım keyifli bir sürüş oldu havada gayet güzeldi yer yer 190km hızları gördüm tabi yolun boş ve güvenli olduğu bölümlerde :)
yola çıkmadan depomu doldurmuştum bugün itibariyle tekrar benzin aldım özetlemek gerekirse
Motorumun deposu 60 TL ye doldu tam kapak ağzına kadar 222km yol yapmısım yani
60TL / 222km = 0,270 krş km'de yaklaşık 20 km'side bugün sehir içi kullanım
benzin litre fiyatı 5,010krş * 11,98 litre=60TL

kardeşim merhaba , hayırlı olsun motorun çok güzel görünüyor. bende fethiyedeyim ara ara görüyorum seni , bi ara buluşup tanışalım beraber gezeriz :)
ayrıca çok çok çok iyi bir yakıt tüketimi var benim 600rr da neredeyse iki katına yakın bir yakıt harcama söz konusu.
facebookdan eklersen çok daha hızlı haberleşebiliriz :)

Teşekkür ederim kardeşim saol okey tanısırız ne demek fırsat oldukca gezintiyede çıkılır ttek başına çok tat vermiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar