cbf e zenon takanlar da oldu malesef aradığını bulamadılar
en kısa ve net çözüm angel zenon takacan yoksa hiç ellemeyecen:cat:
Kaybolmadık, buralardayız.Sesimiz soluğumuz çıkmıyor diye kimsede arayıp sormuyor.
Motorumun son durumu bu..
[url]http://u1311.hizliresim.com/1h/p/urwpg.jpg[/url]
...
Angel xenon parası ne olursa olsun CBF'ler için gerekli, önünü görüyorsun.
Salim; Bu kurye motoru değil mi?Hayırlı olsun.
Hocam aşkolsun yani motorumu kurye motoru yaptın.Sıfır aldım onu daha 1500 km de
Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 24 senedir araba kullanan biri olarak İstanbul trafiğinden bunaldığım için motor alacağım. Honda GS1 eğitimini aldım. Ancak ehliyet için daha çok çalışmam lazım. Bunun için de motor lazım. Ehliyet öncesinde motorumu alıp sakin zamanlarda az trafikte çalışayım diyorum ama bu sefer de ehliyetsiz polise yakalanma derdi var. Motor kurslarında ehliyet sınavı öncesi pratik sorunumu halledebilir miyim sizce? Bir de hayalimdeki motor cbr250 ancak acemi biri olarak koruma demirli cbf150 ile baslamak iyi bir fikir gibi geliyor ne dersiniz?
castrol pover1 10-40 yağ kargo bedava 21 tl,hava filtresi 15 tl=36 tl yapacağın işçilik ve hazzın bedeli ölçülemez.Kendin yap bence 12 numara yıldız anahtar ve tornavida ihtiyacın.bu gün yetkili serviste bakım yaptırdım yağ değişimi hava filtresi işçilik 85 tl len ne biçim bi marka bu honda daha da yetkili servisin önünden geçmem..
Firma link'i verir misin ?20.000 km oldu gayet keyifle biniyorum motoruma.bıkmadım usanmadım,büyütmeyede niyetim yok,hayatımın motoru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------
castrol pover1 10-40 yağ kargo bedava 21 tl,hava filtresi 15 tl=36 tl yapacağın işçilik ve hazzın bedeli ölçülemez.Kendin yap bence 12 numara yıldız anahtar ve tornavida ihtiyacın.
yağı aldığım adresFirma link'i verir misin ?