rica ederim Emre güle güle kullanın...airman 06 dostum teşekkur ederim tuş kombinasyonları için işime çok yaradı![]()
rica ederim Emre güle güle kullanın...airman 06 dostum teşekkur ederim tuş kombinasyonları için işime çok yaradı![]()
ben gri ve pembe kabloyu ateşleme kesici düğmeye bağladım fakat bir türlü uzaktan çalışan motoru durduramadımuzaktan motoru bloke edebilmeniz için pembe ve gri kabloları bağlamanız gerekir..mavi kabloyu bağlamassanız motor uzaktan start almaz.2.düğmeden kasıt
sanırım 2 tip uzaktan kumanda olduğundan karışıyor.
konu başlığındaki kumanda yandan 3 düğmeli(en üst düğme )
yeni tip kumanda da ise önyüzde düğme yok. yan tarafta 4 düğme var.bahsettiğim alarmı devre dışı bırakma (acık kilit simgesi olan düğme)
Arkadaşlar şu an en uygun ve en hızlı alabileceeğim site hangisi ?
aliexpres den alabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
dün akşam mesafesini bir deneyim dedim ama snuç hüsran 100 metre anca arkadaşlar sizde nasıl acaba başka deneyen arkadaş varmı aramızda.
valla ben denedim sonuç oyle aklıma gelen tek şey iki kumandada aktifdi biri evde yani motorun yanındaydı digeri bende idi tek aklıma gelen o var yarın gene bakacam motor binanın önünde idi biraz aşşada kalıyor ama genede dısarda yani kapalı bi yerde degil en az 1 km cekmesi lazım bence başka kimsede bişey yazmamış anlamadımki valla
benim scooter 2011 model.1 hafta yanına gitmediğim oluyor.şu ana kadar dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım
evet acık sürekli ...Senin hareket sensöru acikmi sürekli hocam
evet acık sürekli ...
akünün bitmesi konusunda;
elbette her aracta alarm sistemi ufak ta olsa bir güç tüketir..
akü eskiyse yada performansı azaldıysa olabilir boş bir vakitte aküyü test ettirmenizi tavsiye ederim.
alarm sistemi yanlış bilmiyorsam ve hesaplamadıysam haftada yaklaşık 1 amper gibi tüketir.(katalog değerine göre)
buda epey bi zaman
ancak uzun süre kullanmıyorsanız motoru ya alarm ünitesinin sigortasını cıkarıp devre dışı bırakın yada arada bir bikaç km yol yapın
aklıma gelip size önerebileceğim bunlar dostum.
Sağol kardeşim yarın alarmdan gecen akım bir olcecem bakalım be çıkacak seninde dediğin gibi akuden dende olabilir 2006 model motor ne zaman değişti akusu bilmiyorum su mesafe olayı da çok tuhaf sen 1 km kadar çekiyor diyosun benimki neden böyle anlamadım ya havalar ısınsın bir yerini değiştireyim bakalım fark edecekmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
Acaba benim alarmın beynindemi bir sorun var fonksiyonlar normal çalışıyor antenin leyhiminde bir sorun olabilirmi acaba
mesafe konusunda alarm sisteminde bir sorun olacağını hiç sanmıyorum..fabrikadan cıkarken mesafe ayarı yapılıp test edilip oyle cıkıyor(eskiden genesis(ankara) oto alarm firmasında bi süre bulunmuştum)ordan biliyorumki spy cok daha komplike bi sistem..açık alanda epey bi mesafeden cekiyor..ben 3.katta oturuyorum ,mootor 3 kat aşağıda 2 blok arasında ordanda cekiyor.belki anteni koydugun yerle ilgili olabilir.eger kolay yerde ise antenin yerini değiştir oyle bir dene dostum..ha bu arada toprağım yazdıklarından sanki alarm içine sinmemiş gibisakın oyle düşünme ben cok araştırıp almaya karar vermiştim.