[Bursa - MT]

cidden ha emre bi anda virajda yanımdan geçince noluyoruz ya dedim :D
ben ön bir sallanınca korktum :D 150 yaramadı :D Lastik şart.
Mcx in hakkını verdin yalnız bugün :D bugün herkezin benzinler lıkır lıkır :))

yalnız benim motor 10 tlden fazla yakmış depo dibi görünüyo 15 tl benzin vardı depoda :D iyi yedik benzini

Yaşlılık tolga abi :D cbr yordu cidden :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

siz bi uzadınız arkadan tın tın geç geldik :pale: yine de olsun iyidi :cat:

Ya geziye gelmeden önce beklicem diyordum , Zakir saolsun aragaz verdikçe ben gaza geldim :D Sonra bi baktık benzin çubuğu yanıp sönüyor :D:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

cidden ha emre bi anda virajda yanımdan geçince noluyoruz ya dedim :D
ben ön bir sallanınca korktum :D 150 yaramadı :D Lastik şart.
Mcx in hakkını verdin yalnız bugün :D bugün herkezin benzinler lıkır lıkır :))

siz bi uzadınız arkadan tın tın geç geldik :pale: yine de olsun iyidi :cat:

Cidden en çok sen sıkıntı çektin bu gezide :))

ne bahtsız adamım zafer plaza onune gelirken ondeki araba ani fren yapıp dizimi arabaya vurmam da var onu unutmayalım üstümden kara bulutlar geçiyor bugün :( bu arada buradaki kişiler beni facebooktan eklesin : https://www.facebook.com/SametTml her zaman foruma giremiyorum oradan haberlesiriz hemde arada muhabbet ederiz

Bugünkü konumuz honda güvenli sürüş eğitimi olacak arkadaşlar…

Radyo yayını 21:00 da başlayacaktır.

Yayın linki: bilmeyenadam.caster.fm

Şuanda iron maiden konser kaydı çalmaktadır. Arada yayına girip deneme konuşmaları yapabilirim şaşırmayın apgjkalgm.

Hepinizi bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Arkadaşlar yayına 30 dakika falan kaldı.

Dinleyecek arkadaşlar aynı zamanda soru sorabilir, sorulara da cevap vermeye çalışacağım.

bilmeyenadam.caster.fm

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

yayın başladı..

bilmeyenadam.caster.fm
ALINTI!!

dinleyin isterseniz.

fizy senin ki ne nazaran iyi uzuyor. Geri de fazla kalmadım. Yokuşlarda 110km gördüm.

gecende dedigim gibi motorda çözemedigim bir problem var gidişi değişti yoksa bayır benim için dert degil 108 yapıyor normalde bugun duz yolda 105 i gordum en fazla bayır aşagı 120 yi gecip dayandı asagı :D

fizy senin ki ne nazaran iyi uzuyor. Geri de fazla kalmadım. Yokuşlarda 110km gördüm.

gecende dedigim gibi motorda çözemedigim bir problem var gidişi değişti yoksa bayır benim için dert degil 108 yapıyor normalde bugun duz yolda 105 i gordum en fazla bayır aşagı 120 yi gecip dayandı asagı :D

akşam Enes'le konustuk bir daha ki hafta için ben diyorum ki haftaya hava iyi olurda buluşmak istersek bu seferde kurşunluya gidelim yunuseli tarafından hem havadar hemde manzarası güzel hava durumuna gore karar veririz

haftaya haftasonu hava acık olursa dediğin gibi bi kurşunlu turu atarız yine burdan yazarım saati falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar