teşekkür ederim kardeşim ve aynen sana katılıyorum. görüntünün yanında artçı alamamak için en iyi çözüm. arka basamaklarıda söktürcem en iyisi bu. 380 lira biraz çok olabilir ama keyde keder sonuçta. istemeyen yaptırmaz diye düşünüyorum. yaptıranlarda da güzel bir görüntü oluşturacağına eminim. ayrıca varmı başka mono kapağı olan cbr125 te ? varsa buyursun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
açıkcası servis üretilmediğini söyledi. internettede bulamadım o yüzden yaptırdım. inan serviste orjinali 500tl olsa onu alırdımebay'e gelince risk çok yüksek. adam sana gönderse dandik bişey ortada kalırsın. mercek far siparişi verdik 2,5 haftadır bekliyoruz. belkide para uçtu..
ama bence mono kapak yakısıyor....ayrıca ebayda aslında rısk yok emın olun aynı sahıbındenden alıyormus gıbı tek sorun uzun kargo süreci
Haklısın dostumCBR 250 R ye Spor Manet alacaktım 150 tl dedi. Girdim Ebaya
15 gün sonra gelsın acelem yok 55 TL ücretsiz Kargo
Montta almıstım. 120 tlye c,llop gibi
burda 200den kapı acılıyor ya.. 125 R ye 2012 de almıstım 150 veripte şimdi acıdım o paraya vallaha
![]()
arkadaşlar cbr yağ yakıyormu çok merak ediyorum... bu güne kadar kullandığım tüm hondalar yakıyordu.. motor 1000 km yi doldurunca boşaltıp ölçeceğim.... içinizde deneyen oldumu...
---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 12:34 ----------
http://imageshack.us/a/img856/4258/2n2k.jpg
http://imageshack.us/a/img138/8953/2a4t.jpg
2008 CBR 125 R var bendede 15,000 Kmdir bende . 6 ayda kazadan sonra yatmışlığı var. 1 gram yağ eksiltmedi şimdi kadar. Kökle Kökleyebildiğin kadar![]()
1000 4000 8000 12000 16000 20000 ben böyle oldugunu biliyorum ve o şekilde getiriyorum g.o.p artı hondaya hatta kitapcıgınada bakmıştım aynen bakım aralıgı o şekilde görmüştüm
görecez arkadaşlar ... şanzumAn benden geçersiz not aldı.. zicir beş para etmez: yağ eksiltme varmı 1000 km olunca bakcaz ama 3 ayı bulur dolması belkide geçer... yakıtı çok iyi.. sessiz buda güzel...