Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

BENZİNE ZAM ZAM CIBIRCILAR... :queen: 13 kuruş. 5.03 kurşunsuz. (MORALİM ZIFFIR ZIFFIR ZIFFIR)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu bazı şerefsiz polisler pusuda bekleyip ceza yazıyorlar ya tam bir o..... gerisini siz doldurursunuz !!!ulan şerefsiz madem ceza yazıcan neden saklanıp bir anda ortaya çıkıyorsunuz üstüne sürdüm yavşamanın plaka alttaydı sen bana çakallık yaparsan bende sana yaparım .

Benim tavsiyem orjinal ebatlarını kullanman yönünde seçim senin 150/60 bile tam karşılamıyor çapı

Rosso II'de karar kılıyor gibiydim ama motorcum Michelin'i aradı ve yeni Pilot Streetlerin geleceğini söylemiş 630 liraya arka ön takma dahil fiyat geliyor yine arada kaldım :sunny:

Ya abi nasıl bir iştir bu lastik anlamadım gitti.
Her yorumu okudum neredeyse şu konuda ama lastik bilgim hala karar vermeme yetmiyo.
Bilenler nolur yardım etsin.Benim isteğim hız performansını biraz da olsa arttırsın ve yol tutuşu daha iyi olsun.
Yağmurda karda çamurda sürmeyeceğim yani onlara gerek yok.
Sadece hız ve tutuşu arttırmak için hangi lastiği önerirsiniz? Almışken bir kere alıcam fiyatı önemsiz.

lastik seçimi yaparken hızı arttırsın diyeni de ilk defa görüyorum dsklmLŞASDfdsşölfdsaiş

Ben prelli diablo rosso 2 diyorum yolda giderken bile çer çöp ne varsa yerden kaldırıyo michelin cbr serisi için hala 2009 teknolojisi ile pilot activ i üretiyor prelli daha yeni teknoloji ayrıca yabancı forumları inceleyin çok net karşılaştırmalar var michelin in de kendisine göre artıları var prellinin de

Ben prelli diablo rosso 2 diyorum yolda giderken bile çer çöp ne varsa yerden kaldırıyo michelin cbr serisi için hala 2009 teknolojisi ile pilot activ i üretiyor prelli daha yeni teknoloji ayrıca yabancı forumları inceleyin çok net karşılaştırmalar var michelin in de kendisine göre artıları var prellinin de

Bu pilot activler artık pilot street olarak gelecekmiş yeni sezonda ilk sevkiyatta haftaya falanmış şimdi bu da var street ne kadar kaliteli bir teker olur

Arkayı 150 yapmanın motoru virajda yatırmaya ne kadar etkisi olur normal boyutlarda da yatırabileceğinden daha fazla olur mu yoksa kabilet mi önemli ?

Motosikleti
VFR1200X
Arkayı 150 yapmanın motoru virajda yatırmaya ne kadar etkisi olur normal boyutlarda da yatırabileceğinden daha fazla olur mu yoksa kabilet mi önemli ?

Sanılanın aksine lastik ne kadar ince olursa manevra ve yatırmak o kadar kolay olur. Fakat 140 değilde 150 lastik kullanılırsa farkedilir bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

BENZİNE ZAM ZAM CIBIRCILAR... :queen: 13 kuruş. 5.03 kurşunsuz. (MORALİM ZIFFIR ZIFFIR ZIFFIR)
13 KURUS DERKEN ANLAMADIM SİZİN MOTOR CBR250 Mİ km yaktıgımı 13 kuruş yoksa....

---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

13 KURUS DERKEN ANLAMADIM SİZİN MOTOR CBR250 Mİ km yaktıgımı 13 kuruş yoksa....
pardon 13 kuruş zam gelmiş ;)))

Motosikleti
VFR1200X
Buradan büyük cc takıntısı olanlara selam gönderiyorum. Pompacılar sizi bekliyor :pl:

Arkadaşlar motoru geçen ay aldık iyi güzel 300 km yol yaptık ama benim pek fazla motor bilgim olmadığı için sizlerden bana bir konuda yardım etmenizi istiyourm. Lastiğime civata girdi. İstanbulda Bahçelievler civarlarında motor lastiği tamiri yapan yerler var mı çoğu lastikçiye sordum biz yapamayız dediler.

Hocam genişlikle alakası yok cbr 250 de orjinal lastik buz pisti gibi.Sadece aynı ölçülerde daha kaliteli bir lastik al.
150 lik lastik takanlar oldu ama motorun son hızı düşüyor vede yakıt tüketimi artıyor.Nevton takmıştı sanırım 150lik..

Hocam genişlikle alakası yok cbr 250 de orjinal lastik buz pisti gibi.Sadece aynı ölçülerde daha kaliteli bir lastik al.
150 lik lastik takanlar oldu ama motorun son hızı düşüyor vede yakıt tüketimi artıyor.Nevton takmıştı sanırım 150lik..
150lik takan biri ile konuşmuştum arkaya rosso II takmış ve güvenlik için büyüttüm virajlarda motoru korkmadan yatırıyorum felan demişti.

Arkadaşlar şu resimdeki şerit florasan şerit mi?

http://img248.imageshack.us/img248/226/1122121jj0.jpg

Uzun suredir Michelin Pilot Power 160-60-17 ve 110-70-17 kullaniyorum. Biraz bilgi vereyim.

Cbr250r janti 600cc motorlarinkine nazaran biraz daha dar oldugu icin arkadan baktiginizda lastik standart bir 160'tan biraz daha bombeli gorunuyor. Ama pratikte bir problem yok. Teknik anlamda az cok bilgim vardir. 160ligi taktirdigim anda janttan abuk sabuk tastigini gorseydim hemen cikarttirirdim. Isin apaciliginde degilim.

Ben gayet memnunum. 1000kere cbr250r alsam 1000ine de 160 lastik takarim. 140 lastik bu motosiklete yakismiyor. Buyuk lastikle trafikte gordugunuz saygi bile artiyor, arabalar daha cok ciddiye aliyor. Arkadan motorun 600cc oldugunu sananlar gaza gelip kapismaya calisiyor vs.

Virajlarda oyle negatif bir etkisini hissetmiyorum. Belki bu haline cok alistigimdandir. Bu lastigin bu janttaki yatma acisi biraz fazla, bu yuzden kontralar biraz daha keskinlesti. Lastik takildiktan sonra ilk kontrada alisiliyor, problem yok. Lastikci arka lastige 36psi hava basmami onerdi. Ben kullandikca 38-40psi'nin daha iyi geldigini farkettim(68kiloyum).

Gidonu agirlastirabilecegini dusunerek onlere 120-60-17 takmadim. Simdi olsa belki de taktirirdim.

Performans anlaminda bir dusus hissetmiyorum. Bu lastigin artilari eksilerinden cok daha fazla. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar