Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşım dalga geçeceğine düzgün cevap versen daha iyi olur geçen sene 2007 model 24.500 km de hatasız orjinal 600 f mi 13.250 ye sattım neden bulunmasın bu motoru çok gözünüzde büyütmeyin ederi en kralını en temizinin en ORJİNALİNİN 13.000 tl dir her malın bi değeri vardır bnunda budur .

Kimse dalga geçmiyor kardeş, ama sende istediğin şeyi elde etmek için biraz daha beklemen gerekecek. Hem fiyat hem de kilometre iyi miş. Şimdi bende 22670km boya yok herşeyiyle orijinal sen 13000 eder dedin diye bende o fiayata vermemi bekleme. Tabi ki her malın bir alıcısı, her alıcının da alacağı bir mal vardır, her şey fiyata ve kişiye göre değişir. Yani seninle kimse dalga geçmez hem neden geçsin değil mi?
Herkez malına bir değer biçer ve yazar.Buna da niye yazdın diyemezsin. Sende alıp satmışsındır sana kimse neden yazdın dememiştir herhalde.

Umarım gönlüne göre bulursun demek istemiştir arkadaş ve arkadaşlar. Bende dahil.

Arkadaşalar yakın zamanda balataları değiştirmeyi düşünüyorum gerçi daha zamanı var ama şimdi den bir araştırmak yapmak adına, sevrvis de değiştirecem gerçi ama servis neyi takar yada siz kullanımlarınıza göre öneriniz nedir paylaşırsanız sevinirim...

Adana dan selma lar...

Son düzenleme:
arkadaşım dalga geçeceğine düzgün cevap versen daha iyi olur geçen sene 2007 model 24.500 km de hatasız orjinal 600 f mi 13.250 ye sattım neden bulunmasın bu motoru çok gözünüzde büyütmeyin ederi en kralını en temizinin en ORJİNALİNİN 13.000 tl dir her malın bi değeri vardır bnunda budur .

Piyasa 30-35binde 12-13e 600F kaynıyor hocam git al birini.2.-3.kez 30binleri görüyolar ama olsun öylesini arayana öylesi var

orjınal 600rr parcaları ısteyen olursa :)

aynalar 40
sinyaller 60
ledli stop 80

ledli stop hatasız.ayna ve sınyallerın sag taraflarında ufak tefek hata var.onları da net cektım.baska kusur catlak kırık vs kesınlıkle yoktur.halıhazırda kullanıyordum zaten.

bu paralar çan çin markalar veriliyor.sahıbındene koydurmayın alın işte :p

vqu8s.jpg

vqu9t.jpg

vqu94.jpg

vqu9p.jpg

vqu9y.jpg

vqub1.jpg

Piyasa 30-35binde 12-13e 600F kaynıyor hocam git al birini.2.-3.kez 30binleri görüyolar ama olsun öylesini arayana öylesi var
evet arkadaşım bizde kekliğiz ya km düşürülmüş motoru alıcaz biriniz doğru düzgün cevap vermemiş ne biçim forum olmuş burası anlamadım herkez birilerine laf sokuşturma peşinde konuşan arkadaşlar siz ne ne kadar motorcuysanız bizde okadar motorcuyuz yani burda karşınızdaki bilgisiz daha yeni motora binecek biri olarak konuşmayın ya sorunun karşılığı cevap verin yada susun bu kadar basit .

Sevgili Onur, bu kadar hiddetlenmene gerek yok, burdaki arkadaşların hepsi senin geçtiğin yoldan geçerek F sahibi oldu. Bi 40 sayfa geriye gidersen, bu sezon başındaki F fiyatlarının yüksek oluşundan şikayetlenen senin gibi arkadaşların ateşli tartışmalarını okursun. 2012 yazında 12bin liraya güzel f ler vardı, ama bu yıl fiyatlar hiç düşmedi, ben nisan ayında senin sattığın fiyata 2006,23binde f aldım, üzerine lastik aldım,zincir aldım, akü aldım, yağ filtre vs. Sende motorcu olduğun için az çok maliyetleri tahmin ediyosundur. Forumdan çok arkadaş 13 verdi motoruma ama vermedim, bazı arkadaşlar kızacak diye de vermem kimse kusura bakmasın. Sen ve burdaki herkes bilir ki ucuz motor yoktur, Burası s1000rr sayfası değil, 70 e al, hevesini al 60 a ver. Herkes senin gibi hesabının peşinde.
Hasılı, kimsenin niyeti seni kırmak, rencide etmek değil tabiki, dediğim gibi burda çok hararetli tartışmalar oldu fiyatlar konusunda, ve herkes sıkıldı artık. Umarım gönlüne göre bir f bulduğunda seni paylaşımların ve resimlerinle başlıkta yeniden görürüz.

Soğukta çıkamıyoruz dışarı boş kalınca böyle işlerle uğraşıyoz :mrgreen::queen:

Sevgili Onur, bu kadar hiddetlenmene gerek yok, burdaki arkadaşların hepsi senin geçtiğin yoldan geçerek F sahibi oldu. Bi 40 sayfa geriye gidersen, bu sezon başındaki F fiyatlarının yüksek oluşundan şikayetlenen senin gibi arkadaşların ateşli tartışmalarını okursun. 2012 yazında 12bin liraya güzel f ler vardı, ama bu yıl fiyatlar hiç düşmedi, ben nisan ayında senin sattığın fiyata 2006,23binde f aldım, üzerine lastik aldım,zincir aldım, akü aldım, yağ filtre vs. Sende motorcu olduğun için az çok maliyetleri tahmin ediyosundur. Forumdan çok arkadaş 13 verdi motoruma ama vermedim, bazı arkadaşlar kızacak diye de vermem kimse kusura bakmasın. Sen ve burdaki herkes bilir ki ucuz motor yoktur, Burası s1000rr sayfası değil, 70 e al, hevesini al 60 a ver. Herkes senin gibi hesabının peşinde.
Hasılı, kimsenin niyeti seni kırmak, rencide etmek değil tabiki, dediğim gibi burda çok hararetli tartışmalar oldu fiyatlar konusunda, ve herkes sıkıldı artık. Umarım gönlüne göre bir f bulduğunda seni paylaşımların ve resimlerinle başlıkta yeniden görürüz.

Ali kardeşim sinirlendiğim konu şu kriterde şöyle motor arıyorum diyorum birisi bularsan ben 14 vereyim birisi sanki biz hiç bilgisiziz gibi yok kaç kere 30.000 km yapmış bulursun falan filan gibi cevaplar vermiş ben bunlara kızıyorum kimse bana dememişki kardeşim şuan f lerin piyasası baya yükseldi öyle aradığın kriterdeki motoru 14-15 civarı desa eyvallah derim anlarım ama bu şekilde saçma sapan laflara cevaplara sinirleniyorum ayrıca en tilt olduğum şeyde nedir biliyomusunn araç satarsın altına yorum yazarlar fiyat çok yüksek yok km çk yüksek bilmem ne araç almak için konu açarsın öyle bulursan bana da haber ver yok şöyle yok böyle arkadaşım alacaksan altına yazarsın tel. no rica edebilirmiyim satcaksanda dersin kardeşim bende şöyle bi motor var düşünürsen görüşelim diye konu bu kadar açık umarım anlatabilmişimdir.

Geçenlerde egzantrikten ses gelmeye başlamış diyordum.Kendimiz değişme hayallerimiz vardı fakat baktım olacak gibi değil GKN motors a Gökhan ustanın eline bıraktım kırmızı kızımı.
Egzantrikal enfeksiyon operasyonunu sağ sağlim atlattı kızım.
Hazır üst kapak açılmışken herşeyi değiştirdik.
Buna ek olarak ön amortisör yağlarınıda değiştirdim.(3yıl veya 30bin kmde bir değişmesi gerekiyor) Bizim memlekette genelde sadece keçe patlarsa değişir ama :cherry:
Ve bir çinli sukuter parası ödeyip teslim aldım kızımı Gökhan bi kaç hafta koltuğa oturmamı tavsiye etti :) Honda amca saolsun zincir gergi conta vsye sağlam para istiyor
vswwb.jpg

Son düzenleme:
Bilgilendirme;
,
SAlı günü sigortamın sonu itibari ile bugün sigartacım aradı SOMPO dan en uygun ve günenilir olduğunu söyledi fiyat olarak 119 TL ye okeyledik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Honda CBR 600F Stickers full

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-600-f-stickers-full-110854341/detay/

Temizlik sabun bolca su,sonra yine depoda istirahat,malum çok soğuk.

v9vs.jpg

http://imageshack.us/a/img59/5838/9bxt.jpg

64v9.jpg

Selamlar Herkeze
Yeni katılmıştım aranıza ama fotolarım eksikti.
Buyrun fotolar :p

DEJGuzZ.jpg

3Azysy5.jpg

iNzWCyO.jpg

HwWinoG.jpg

ZWoTAK0.jpg

Herkese Hayırlı geceler..

Son düzenleme:
En ucuz sigorta HDI sigorta ile 286 TL dir. Daha ucuza bulamadım ve yaptırdım mecburen :) [email protected] buraya belgelerini mail atıp benim ismimi verirsen yardımcı olurlar.

Bende Sompo dan 119 TL ye yapıldı. Bir araştırın bence fazla vermeyin.

styLeOscaR;

Hayırlı osun aramıza hoş geldin,ve diğer yeni alan herkim varda görmediysek onlara hayılı olsun kazasız belasız sürüşler...

Son düzenleme:
Bende Sompo dan 119 TL ye yapıldı. Bir araştırın bence fazla vermeyin.

styLeOscaR;

Hayırlı osun aramıza hoş geldin,ve diğer yeni alan herkim varda görmediysek onlara hayılı olsun kazasız belasız sürüşler...

Teşekkürler , hoşbulduk :cat:
Bu arada bizim plakalar istanbul plaka olduğundan ondan da fiyat fark ediyor maalesef.birde bu makinede ilk sigorta olunca ıvır zıvır indirimi yapılmıyor sanırım.Bende daha ucuzunu bulamayınca aldım bende mecbur..

krd

@styleoscar hayırlı olsun gri renk çok şık duruyor, ama umarım o motoru o kilitle bırakıp gitmiyorsundur ayrıca amortisörün veya jantın içinden geçirsen daha uygun olur bence o kilidi. Bu şekilde ön tekerleği biraz yerden kaldırıp altından geçirebilirler kilidi. İyi sürüşler.

@styleoscar hayırlı olsun gri renk çok şık duruyor, ama umarım o motoru o kilitle bırakıp gitmiyorsundur ayrıca amortisörün veya jantın içinden geçirsen daha uygun olur bence o kilidi. Bu şekilde ön tekerleği biraz yerden kaldırıp altından geçirebilirler kilidi. İyi sürüşler.

Teşekkürler öncelikle.
Bahsettiğin üzere kilit zaten jantın içinden geçiyor ama fotodan dolayı belli olmuyor..
O fotoları işyerimin orada çekmiştim.
Dibimde ve görünür yerde olmasına rağmen kitlerim ben.Çünkü ilk motosiklet aldığımda çalınıyordu az daha ve tecrübesini edindim.Normalde motosikletim kapalı alanda kalıyor, ve herhangi bir güvenlik sıkıntım olmuyor :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar