RKS RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hobaaa . bu da nerden çıktı.250 cc inasuma da ancak var 6. vites.ben 150 cc de bole 1 şey hiç duymadım

Hobaaa . bu da nerden çıktı.250 cc inasuma da ancak var 6. vites.ben 150 cc de bole 1 şey hiç duymadım

Bende bilmiyorum yaklaşık bir ay gibi bir süredir lifan emisol mü yoksa rkstitanic 150 mi alayım derken bugün bir rks kullanıcısına danıştım nasıl motorun diye v.s o söyledi şimdiki yeni çıkanlarda 6 vites diye ama bilerek söyledi ama kafadan salladı, bu yuzden sizlere sordum

Bende bilmiyorum yaklaşık bir ay gibi bir süredir lifan emisol mü yoksa rkstitanic 150 mi alayım derken bugün bir rks kullanıcısına danıştım nasıl motorun diye v.s o söyledi şimdiki yeni çıkanlarda 6 vites diye ama bilerek söyledi ama kafadan salladı, bu yuzden sizlere sordum

Eger 6 vites olursa 135-140 rahat yapar bu canavarlar

vu00k.jpg
[/url][/IMG]
vu01y.jpg
[/url][/IMG]
vu03f.jpg
[/url][/IMG] bunlarda benden

ya kimse bu motoru almıyo ya da alanlar paylaşimda bulunmuyıo. bugun yağ filtresinin yerini keşfettim ama zekı(!) servis yağ filtresi yok dedi. gıcık oldum ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

arkadaşlar, apachi nin yağ filtresi bzm motora oluyo du değil mi

servisler bişey bilmiyor. bende yağ filitresi hava filitresi, gaz teli debriyaj teli falan sipariş verdim. bugun yarın gelir. yalnız ilginç birşey var. ege bölge bayisinin elinde parça stoğu yok. siparişle bir kaç güne antepten geliyor. sanırım tüm yurtta bu böyle. neyse malzemeler gelsin kendim halledicem ya zor bişey değil. yeterki uygun anahtar vs olsun. bu arada tvs apache yağ filitresi oluyormuş. zaten motorda yağ filitresinin yeri sırıtıyor. serviste daha bunu bilmiyorsa hiç yaklaşma ona. yağ filitresi bu tarz motorlarda hep bulunduğu yerde. malzemeler gelsin yazarım bişeyler daha, fiyatlarını falan da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar