ptt ye git..ben kapattırmak istiyorum de kapattır..,tekrar al etiket olarak..
veya taşıma yaptırın etiket üzerine...,
birde bu kadar karizma düşünmeyin..
ben onu 1 yıldır kullanıyorum uçma falan olmadı hiç..
etiket diyosunda o etiket yapışan yerden çok zor çıkıo ilerde çıkarma durumu olur çıkaramazsın..benim motorumda var mesala ilk sahibi yapıştırmış bende çıkarmak istedim olmadı kötü bi görüntü
onu daha kartı aldığım ilk gün denedim bana karta verdiğim 15 tl nin yanacağını etiket için tekrar 5 tl vermem gerektiğini söylediler bende yanaşmadım.
daha öncede söylemiştim bende kart kullanıyorum..hatta etiketi karta cevirttirdim pvc kaplatıp
dosya tutucu ile kartı ön cama sıkıştırın ve geçin gayet güzel okuyo..
http://www.avansas.com/evrak-mandallari.htm
linkteki üründen..
kart ile ön camı sıkıştırım bukdar
bu pazar dediğin şekilde de yaptım yine okumadı. hayır benim girdiğim yer iskenderun otobanı en kısa mesafe payas 1.75 tl en uzak mesafe ceyhan gişeler 2 tl benden her geçişte en uzak mesafe diye 10.50 kesiyor 2 tl kesse onada ses etmeyecem alsın hayrını görsün ama parayı peşin peşin almış ya düzgün kurmadığı sistemin düzgün çalışmayan kartının eziyetini dürüst vatandaş çeksin kendi ne uğraşacak. haftanın 1 günü 2 saat zevk için 3-4 gün ücreti düzeltmek için maillerle uğraşıyorum ama bıktım artık en sonunda kesin çözüme geçecem yani. ben gişelerde kıvranırken kartımı okusun diye neredeyse kaza tehlikesi yaşarken 10-15 apaçi hiç umurlarında olmadan gayet relax geçiş yaptılar plakalar kapalı yüzler gülüyor serin serin keyfini çıkarıyorlar anın. bizde bir gezmeye çıkmışız dinimiz imanımız hgs okutmaya çalışmak yol boyu hgs düşünmekten keyif alamıyoruz. boşver ya devleti ben mi kurtaracam kapatır plakayı geçerim devlet uğraşsın para almaya benmi uğraşacam illa vereyim diye.