Burayı fazla bulandırmak doğru değil ama Daelim'in işçiliği falan öyle yerin dibine sokulacak gibi değil. Fiyatı kadar işçiliği var. En azından geçen sene fuarda iyice incelediğim ve hiç beğenmediğim Hyosung GT250'den iyi. Ayrıca su soğutması var. Dış kaynaklı testlerde motorun virajada olsun, konforda olsun ne kadar iyi olduğunu okuyup, videolarını izledikten sonra 250 cc karşılaştırmasındaki arkadaşların ön yargılı olarak yorum yaptıkları fikrine vardım. En önemli dayanağım da buradaki kullanıcıları tam tersini söylemesine rağmen oradaki arkadaşların SYM Wolf 250 için titreşimli demeleri. İvmelenmesine gelince, Youtube videolarında gördüğüm ivmelenme bana yeter de artar bile. Alternatifi olarak da naked olduğu için GT250 olmaz, fiyatından dolayı CBR 250 de olmaz. Ayrıca motor yumuşak süspansiyonlarından dolayı bu ikisinden daha rahat. Sonuçta %90 şehir içinde gezen ve limitleri zorlamayan biriyim... Bu motorun tek sıkıntısı satarken olabilir, onu da o zaman düşünürüz. Son birşey daha var, bu motorun Fransa satış fiyatı 4000. Yani orada buradaki gibi ucuz ve kalitesiz motor olarak görülmüyor.
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:01 ----------
7000 TL demeleri mümkün değil çünkü kağıt üzerinde hem güç olarak, hem su soğutmadan dolayı, hem de 6 vites farkından NS200'ün gerisinde bir motor. Genel kullanımda NS200'den iyi olduğuna inanıyorum ama sokaktaki adam böyle düşünmüyor. Satış yapabileceği maksimim fiyat 6000 TL'dir.
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:01 ----------
Hero ZMR'nin Hindistan satış fiyatı ~102.000 rupi, 3450 TL falan ediyor. Getirip de 6000 liraya satmaya kalkacaklarsa naçiz tavsiyem hiç zahmet etmemeleri yönünde olur. O motorlar ellerinde patlar. Şu başlığa bakın, fiyat açıklandıktan sonra 7000 TL'ye NS 200 alırım diyen siz dahil 3-4 kişi (4 belki) var.
7000 TL demeleri mümkün değil çünkü kağıt üzerinde hem güç olarak, hem su soğutmadan dolayı, hem de 6 vites farkından NS200'ün gerisinde bir motor. Genel kullanımda NS200'den iyi olduğuna inanıyorum ama sokaktaki adam böyle düşünmüyor. Satış yapabileceği maksimim fiyat 6000 TL'dir.
Son düzenleme: