Honda Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

oguz onları buradan bı kardesımıze verdım zaten. arkaları muhtemelen bu hafta cıkarıcam. onları 25 fazla 15e verırım sana heheahu

Güzel resimler. Bende fethiyeliyim senin motosikleti hiç görmedim fethiyede denk gelmedik heralde

teşekkür ederim , akşamları çarşıya çıkıyorum bir de pazar günleri geziyorum , normalde de çatalarık da oturuyorum . facebook dan eklersen görüşürüz , beraber gezeriz

Onlar şuan f imde takılı :mrgreen: Abi arkalarıda çıkarıcaksan alabilirim :cherry:

arkadaslar bizim şu gif sayfası mefta mı oldu ya :pl:

MT yönetimi artık kullanıcılarıyla muhattap olmaktan bıktı sanırım. Uyarı yok bilgilendirme yok direk kalıdıryorlar sayfaları
Şu an gerçekten küfretmek istiyorum ama henüz sabrım var. Ama hakikaten zorluyorlar.

Kendilerinden ricam şu "genel ahlak" lafının içini bir doldursunlar. Türkiye gibi bir ülkede motorsiklet süren kadınlar bile o "genel ahlak"'a aykırı olmakla itham edilebilir çünkü
:jocolor:

Arkadaşlar bana bundan lazımm yardımcı olun :)

riyu.jpg

Bildiğimiz bileklik değil mi bu yau? Kız bileğine göre olanlardan alırsan "cuk" efektiyle oturur sanıyorum.
Ama oradaki seviyenin görülebilir olarak kalması senin açından daha iyi olacaktır elbet

Yapıştırma değilde bu bileklik tarzı şey hoşuma gitti dekoratif olmuş, yağ seviyesinede arada bi kontrol amaçlı bakarız sıkıntı olmaz :)

Bizim motorunkerle ayni mi sinyaller ve renk tonlari

smoked dıye gecıo benım kasanınkı.makyajlı kasanınkı nasıl bılmıyorum.

bu arada bugun renkli amortısor ayar kepleri,yağ kapağı ve 16 grenaj vidasını taktırdım.yarın da alltakı stopu taktıracagım sanırım. bulabıldıgım en hoş,compact model bu.sınyal vs de var uzerınde.yanları sokmeden halletmeye calısacagım ama zor , hayırlısı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-led-stop-isikli-plakalik-universal-sinyal-modlu-uc-fonksiyonlu-147432586/detay/

smoked dıye gecıo benım kasanınkı.makyajlı kasanınkı nasıl bılmıyorum.

bu arada bugun renkli amortısor ayar kepleri,yağ kapağı ve 16 grenaj vidasını taktırdım.yarın da alltakı stopu taktıracagım sanırım. bulabıldıgım en hoş,compact model bu.sınyal vs de var uzerınde.yanları sokmeden halletmeye calısacagım ama zor , hayırlısı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-led-stop-isikli-plakalik-universal-sinyal-modlu-uc-fonksiyonlu-147432586/detay/

stop çok çok güzel görünüyor valla :)

pazar günü 20 derece olacak diye gösteriyor acuweather burada güzel gezeriz insallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar