Abi öyle bayılacağını falan zannetmiyorum, zaten atiklik konusunda ninjadan aşağa kalır bi yanı yok hatta ilk 100 de çoğu testte takıyor, viraj kabiliyetindede takıyor, yakıttada takıyor... ... ...
He birde mesela daha bu sabah seramik gibi taş döşenmiş bi sokağa girdim, sağlı sollu ortaya eğim verilmiş tam ortayada su oluğu yapılmış aynı malzemeden...
Baktım ilerde dayı dükkanın önünü yıkamış sakata gelmeyelim kesin kayarız diye düşünüp kendimi sağa atarken su oluğu arka lastiğimi ıslaklığında etkisiyle bir çekti motosiklet sanki birden raya girdi ve ben yerden seyrediyorum tabi sonra tık diye sağa yattı... aynayı düzelttim devam ettim hepsi bu, sağ grenaj komple patlasaydıda koymazdı 100 lira bişey bu yüzden kontrol bile etmedim. Kawa da aynı senarjo yaşansa yerden kalkamazdım :santa: Bence buda çok büyük bir CBR sebebi :

ala::
Sonuç olarak 100 madde yazsan 90 maddede CBR öndedir, %90 daha bi paranın karşılığını alıyor olmak standart motosiklet seçimidir, 27000 liraya vespa sukuter almak lükstür, yani herzaman söylendiği gibi beklenti ile alakalı.
Ayrıca ben 1.90 civarı epey kullanıcısını gördüm CBR' ın benim gözümde hiç sırıtmadı, he sırıtan arkadaşlarda vardı ama 86 kg değillerdi

hangi motosiklete binseler dönüp bakarsın yani.
Buda forumdan bir arkadaşımızın fotoğrafı, boy 1.83 yanlış hatırlamıyorsam kilo 95 ti, bence kesinlikle sırıtmıyor.