İşi Bileni Dinleyeceğiz...

Kesinlikle doğrusu budur. Daha önce ehliyete girerken ve aldıktan sonra 1-2 vitesli motor tecrübem olmuştu kısa çaplı. Şubat ayında ilk motor başlığımı açmışım ve şimdi bir KTM Duke 125 sahibi oldum. Allah kaza bela nasip etmezse...

Hep diyordum 250 olsa nolur 500 olsa nolur dikkatli kullandıktan sonra ama işin püf noktası dikkatli kullanmak bile değilmiş...

İşin püf noktası tamamen tecrübe...

185 boyum 95 kilo bir adamım :) yaş 23... Şimdi gücüme güvenirim düşürmem etmem diyordum ama aldığım gün 10 km hızla giderken küçük bi düşüş yaşadım açıkcası ama şu ana kadar bir sıkıntım yok biraz tecrübe gerekiyor.

Siz siz olun buradaki tecrübeli insanları dinleyin. Fikir veriyorlarsa mutlaka sizi kıskandıklarından, sevmediklerinden vs değil tamamen iyi niyetinizden kaynaklı fikirler. Herkes her şeyin en güzelini istiyor ancak bu zamanla olursa kıymetleniyor...

Sadece yazmak istedim belki yıllar sonra döner bakarız ya da birileri okur ve seçimini o yönde yapar...

Allah kaza bela göstermesin hiç birinize, isteyenlere de en kısa zamanda bi 2 teker nasip etsin...

Saygılarımla...

Arkadaşın yazdıkları "kapak olsun" niteliğinde... Yeni başlayacak arkadaşlar umarım dikkate alırlar. :wiinkk:

Motosiklet kas gücüyle değil teknikle sürülür.
Ve yavaş kullanmak daha zordur.

teknik bilmeden nasıl bir refleks uygulanabilir, iç güdüyle mi ?
Tekniği geliştirip refleks haline getirmek birçok spor dalında olduğu gibi bu işte de esastır.

Motosiklet ehliyetle sürülür....
Olmaması durumunda polis size eşlik eder.... :p

Uydumu ki?... :)

1.400 + ruhsat sahibine 1.400 + motor bağlanması oyhş titredim bir an sanki :queen:

Hayır egzoz ile sürülür.+6hp...
sqzlt1i.gif

Son düzenleme:
Evet beyler başlığı alıp başka diyarlara götürdüğünüz için tebrik ederim gerçekten :)

10 KM ile giderken nasıl motoru yatırdığını söyler misin?
Heralde durup dururken düşmedi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi beyler..Tükanı kapatıcaz dağılın........

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sahi konu neydi?....
Akşam akşam geyikliğimiz tuttu gene.... :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar