[Bursa - MT]

Yaş zaten 18 değilmiydi ?
Bende 18 yaşındayım :) daha çok var bence dert etmeye gerek yok askerliği.

Evet ama sym burda sıkıntılı olur ya servisi yok bişeyi yok :) hayirlisiyla benim ybryi baş goz edeyimde su Kawasakiye gidip bakayim iyice temizse 40 bin km bence dert degil fiyatta adam bana 7250 dedi şimdi. Adam kiviriyorsa kacican abi :) belkide temiz ama kmyi gören kaçıyordur. Birde ben ybrye 4 bin dedim çokmu 2.700 km çanta koruma demiri var cizikleride var :D

Evet ama sym burda sıkıntılı olur ya servisi yok bişeyi yok :) hayirlisiyla benim ybryi baş goz edeyimde su Kawasakiye gidip bakayim iyice temizse 40 bin km bence dert degil fiyatta adam bana 7250 dedi şimdi. Adam kiviriyorsa kacican abi :) belkide temiz ama kmyi gören kaçıyordur
Ybrlerde zor satılmaya başladı sanırım.Galericilere falan sordunmu kaça alıyorlar falan.

40 km çok değilde bizde boya ve km takıntısı var bliyorsun gavur alır 1 milyon km tık demeden kullanır bir arabayı biz alırız 100 binde patlar sonrada bu arabanın motoru kötü halbuki kaç kere km geri sarıldı kaç kere motor açılıp zinciri değişti birde ustaların zincir abi bu ömürlük yada ilanlarda motoar anahtar değmedi diyorlar ya o iki tipten kaçacan arkadaş:)

40 km çok değilde bizde boya ve km takıntısı var bliyorsun gavur alır 1 milyon km tık demeden kullanır bir arabayı biz alırız 100 binde patlar sonrada bu arabanın motoru kötü halbuki kaç kere km geri sarıldı kaç kere motor açılıp zinciri değişti birde ustaların zincir abi bu ömürlük yada ilanlarda motoar anahtar değmedi diyorlar ya o iki tipten kaçacan arkadaş:)

Abi bu adam öyle bişey demedi tanidigin ustana göster dedi öbürü gibi*kivirnma yok yani :) bi gosteririm ustama sorun yoksa alirimda benim bu ybryi satmam lazım 4 bin tl fazlami oldu ne :D

Evet ama sym burda sıkıntılı olur ya servisi yok bişeyi yok :) hayirlisiyla benim ybryi baş goz edeyimde su Kawasakiye gidip bakayim iyice temizse 40 bin km bence dert degil fiyatta adam bana 7250 dedi şimdi. Adam kiviriyorsa kacican abi :) belkide temiz ama kmyi gören kaçıyordur. Birde ben ybrye 4 bin dedim çokmu 2.700 km çanta koruma demiri var cizikleride var :D
Servisi var , honda servisinin çok yakınında hemde.

Benim cbr ı götürdüğümde görmüştüm gezerken orlarda :)

Ama sanırım senin için ısınmadı sym ye:)

Kendi cabalarimla anca bu kadar oluyor ya babam el atmiyor atsa 0 cbr250r alicamda neyse şu Kawasaki temizdir umarim pazar günü bi bakayim 7 bine kapatirsam fiyatı düşürurum :)

Emre benim bu tvsyi ve ekipmanları alırken 25 kuruş bile kenara koyduğumu bilirim aynı şekilde bizimkilerde yardım etmedi tamamen kendim aldım motoru ve ekipmanları yardım etselerdi hyosung düşünüyordum çünkü:)

Emre benim bu tvsyi ve ekipmanları alırken 25 kuruş bile kenara koyduğumu bilirim aynı şekilde bizimkilerde yardım etmedi tamamen kendim aldım motoru ve ekipmanları yardım etselerdi hyosung düşünüyordum çünkü:)

Ben bu motoru satayimda bi cbr250r temiz bulabilirsem alicam yada cbr125 de olabilir racinge geçmek istiyorum çünkü :) 3900 e düşürüyorum fiyatida

bu yıl üniversite gitmiş olsam bende bu kulübe üye olacaktım neyse 2014 eylül ayında üye oluruz uludağ üni. veteriner fakültesi önünde 125cc motor görürseniz o ben olacağım muhtemelen arkadaşlar.:bounce:

Arkadaşlar , 16 HD 224 plakalı kırmızı Elitte -150 Scooter çalınmıştır. Ön kafa grenajı siyahtır. Gören duyan olursa iletişime geçmesini rica ediyorum.
535 645 16 86

Arkadaşlar , 16 HD 224 plakalı kırmızı Elitte -150 Scooter çalınmıştır. Ön kafa grenajı siyahtır. Gören duyan olursa iletişime geçmesini rica ediyorum.
535 645 16 86

Bugün osmangazi metro market önünde (berat otonun yanı tel örgülerin önü) plakaya bakmadım ama bahsettiğin gibi bir motor ile iki apaçi cebelleşiyordu. Yanlız kafa grenajı rengi tam siyahmıydı bilmiyorum. Gövde renginden farklıydı yanlız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar