Türkiye'de satışı yok emre. EBAY'dan alman lazım. Montajını alarm takan motosikletçilerin herhangi birisi yapar.Sağol Coşkun abi birde senin taktığın alarmdan takmak istiyorum nasıl yapıcaz onu ?
Türkiye'de satışı yok emre. EBAY'dan alman lazım. Montajını alarm takan motosikletçilerin herhangi birisi yapar.Sağol Coşkun abi birde senin taktığın alarmdan takmak istiyorum nasıl yapıcaz onu ?
Türkiye'de satışı yok emre. EBAY'dan alman lazım. Montajını alarm takan motosikletçilerin herhangi birisi yapar.
Motoru üstüme aldigim zaman siparişini veririm ozaman, abi markası nedir
almışken spy al gel bana ben montajını yaparım hem tanışmış oluruz hemde nasıl yapıldığını gösteririm kardeşim hayırlı olsun bu arada![]()
sağolasun abi olurya birde http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-two-brothers-ses-ile-tanisin-138347338/detay/ bu ilandaki takasda yaparız dedi motorumun arkasıdna duruyorum dedi son dakikalarda yine aklımı karıştırdı
adam dürüstçe kmsinide yazmış size soruyorum son bir defa eğer honda alrısam üstüne 5 bin tl vericeğim kawasakide 2500 tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
tamam tamam son karar cbr250rr :queen:
honda alırsan çabuk satılır düşürürsen galiba 96 tlmiş kranejlar kawada bin küsür tl birde z motor sorunu var malumen doğrusunu yapmışsın bence
![]()
haklısın abi adama dedim boşuna beni bekleme diye, abi birde spy de al dedin alarmla hangi marka olsun elimizde patlamasın sonrar:
kardeşim ben aldım 2 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadımki benim tvs titreşimli bir motor ona rağmen bozulmadıbak linkini atayım youtubetan falanda araştır kartı bozulursada elektronikçiler çarşısında kart tamiri yapanlar var zafer plazanın hemen altı
benim aldığım link bu yalnız biraz tuzludur
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-SPY-Two-Way-Motorcycle-Alarm-2-Way-Motorbike-Alarm-Time-Display-Remote-And-5000/1014998988.html
biraz daha uygunu olursa daha iyi olur abi yoksa bunu alırım motoru alıcak para buluyoruzda buna vericek paramızmı yok![]()
motosikleti bi alayımda abi tekrar konuşuruz bunları![]()
Beyler trafik sigortasi yaptirmam lazim acil en uygun yaptiran varmi bi yerden tanidik falan varsa habrrleyin tesekkurler
Beyler trafik sigortasi yaptirmam lazim acil en uygun yaptiran varmi bi yerden tanidik falan varsa habrrleyin tesekkurler
beyler arkadaa regal raptor bakıyoruz temiz ilk motoru olacak var mı etrafınızda
Abi binmedim sürmedim herhangi bir şey bilmiyorum fakat söylemeden duramayacağımAltın elbiseli adam felaket aşağılıyor o motoru bana kalırsa Hyosung GV 250 çok iyidir temiz ikinci el düşürürseniz daha iyi olur. Tabi senin tecrüben ne ki konuşuyorsun diyebilirsiniz fakat bakılınca çin malı motor almak pek akıl karı durmuyor gibi
Tekeriniz düz bassın...
Zakir adamda çok para yok max 3bin veririm diyor ondan buna yöneldikbende chopperları hiç bilmem
![]()
tamamdır kardeşim hatta ben sana gelirim olduda 1 günde bitiremezsek sıkıntı yaşamayalım malum benim ki grenajsız motordu![]()