- Konu Yazar
vitesli kullanmadım arkadaşlar 22 aralıkta sınav var istanbul avcılar civarı yarım saat veya bir saat civarı bana vitesli motorsiklet kullanmayı gösterecek arkadaş var mı? haydi TÜRKİYE bu sese ses ver 
vitesli kullanmadım arkadaşlar 22 aralıkta sınav var istanbul avcılar civarı yarım saat veya bir saat civarı bana vitesli motorsiklet kullanmayı gösterecek arkadaş var mı? haydi TÜRKİYE bu sese ses ver![]()
Koskoca istanbulda rentcardan bol birşey yok.kirala vitesli motor sür.bisiklet sürüyorsan sıkıntı yaşamazsın zaten.1 aşağı 2 3 4 5 yukarı bu kadar.
Güleyim mi, Ağlayayım mı bilemedim...
Dostum atla metrobüse in topkapıda oradan minibüs ile GAZİ OSMAN PAŞA MEYDAN'a gel,
ara beni,
ben sana öğretirim,
sonrada 1..2 saat sana bırakırım top sahasında mont kask dizlik dirseklik benden kullanırken,
Cebine koy 20 lira (metrobüs.minibüs,ve 2 kahve ücreti)
sonrasında birer kahve içeriz seni aldıgım yere bırakırım aynı yoldan geri gidersin,,,
0 535 939 20 86,
istersen standart YBR,,CBF vitesi gibi olan CROSS motorumu veririm istersen dier motorum olan SIRALI DÜZ ŞANZUMAN OLAN küba çita veririM,,,
istersen 600F veririm
Yok canım şaka yaptım acemiye silah verilmez o kadarda değil
EE DAHA NE VEREYİM YAHUU...![]()
Dostum atla metrobüse in topkapıda oradan minibüs ile GAZİ OSMAN PAŞA MEYDAN'a gel,
ara beni,
ben sana öğretirim,
sonrada 1..2 saat sana bırakırım top sahasında mont kask dizlik dirseklik benden kullanırken,
Cebine koy 20 lira (metrobüs.minibüs,ve 2 kahve ücreti)
sonrasında birer kahve içeriz seni aldıgım yere bırakırım aynı yoldan geri gidersin,,,
0 535 939 20 86,
istersen standart YBR,,CBF vitesi gibi olan CROSS motorumu veririm istersen dier motorum olan SIRALI DÜZ ŞANZUMAN OLAN küba çita veririM,,,
istersen 600F veririm
Yok canım şaka yaptım acemiye silah verilmez o kadarda değil
EE DAHA NE VEREYİM YAHUU...![]()