Merhaba herkese,
Malum trafik, benzin, toplu tasımadaki sıkıntılar derken, motosiklet dünyasına yaklasık 1 ay once ehliyetime A2'yi ekleyerek girmiş bulunmaktayım. İstanbul kozyatagı-balmumcu arası işe giderken kullanmayı dusunuyorum.
Ne tarz bişey almalıyım derken burada super sport tarzında cbr250r ve maxi scooter klasmanında yamaha xmax250cc forumlarını inceledim. cok guzel paylasımlar vardı bana baya faydası oldu ve kendimce artı ve eksilerini asagıda toparladım. Boyum 1.90 - 88 kiloyum. Sizlerle de paylasayım istedim. Yorumlarınız olursa sevinirim
Honda CBR 250cc
1-Dengesi kontrolu bisiklete cok yakın, yani motora daha hakimim.
2-Yakıt tüketimi daha az, 100km/3.27Lt
3-Yaklasık 1300TL daha ucuz. (koruma kıyafetlerine verebilirim bu farkı)
4-Yagmurlu havalarda yolun butun suyu camuru uzerinde. ayrıca rüzgarı cok hissediyorsun.
5-Gazı acıp hızlanmaya cok musait, amanın dedittirebiliyor.
Yamaha xmax 250cc
1-Durus oturusu çok rahat.
2-Ruzgarı, yoldaki yagmuru camuru hissettirmiyor gibi.
3-Bagajı torpido gözü çok faydalı. göstergesi, kalitesi üst düzeyde.
4-Yakıt tüketimi fazla 100km/3.94Lt
5-Dengesi farklı, bacakları kullanamıyorsun taburede sürüyor gibisin, yani yabancısıyım. Motor freni yok gazı kestinmi frene asılman lazım.
Malum trafik, benzin, toplu tasımadaki sıkıntılar derken, motosiklet dünyasına yaklasık 1 ay once ehliyetime A2'yi ekleyerek girmiş bulunmaktayım. İstanbul kozyatagı-balmumcu arası işe giderken kullanmayı dusunuyorum.
Ne tarz bişey almalıyım derken burada super sport tarzında cbr250r ve maxi scooter klasmanında yamaha xmax250cc forumlarını inceledim. cok guzel paylasımlar vardı bana baya faydası oldu ve kendimce artı ve eksilerini asagıda toparladım. Boyum 1.90 - 88 kiloyum. Sizlerle de paylasayım istedim. Yorumlarınız olursa sevinirim
Honda CBR 250cc
1-Dengesi kontrolu bisiklete cok yakın, yani motora daha hakimim.
2-Yakıt tüketimi daha az, 100km/3.27Lt
3-Yaklasık 1300TL daha ucuz. (koruma kıyafetlerine verebilirim bu farkı)
4-Yagmurlu havalarda yolun butun suyu camuru uzerinde. ayrıca rüzgarı cok hissediyorsun.
5-Gazı acıp hızlanmaya cok musait, amanın dedittirebiliyor.
Yamaha xmax 250cc
1-Durus oturusu çok rahat.
2-Ruzgarı, yoldaki yagmuru camuru hissettirmiyor gibi.
3-Bagajı torpido gözü çok faydalı. göstergesi, kalitesi üst düzeyde.
4-Yakıt tüketimi fazla 100km/3.94Lt
5-Dengesi farklı, bacakları kullanamıyorsun taburede sürüyor gibisin, yani yabancısıyım. Motor freni yok gazı kestinmi frene asılman lazım.