Sinyaller çalışmıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motoruma 1 haftadır binmiyordum öyle bi yanına gitdim çalıştırayım dedim 3. marştan sonra çalıştı sanırım soğukdan diye düşündüm kornaya falan bastım çalışıyor arka stopda öyle fardada bir sıkıntı yok fakat sinyal vermiyor sigortaları kontrol ettim hiç biri sorunsuz fakat sinyaller çalışmıyor.

Motosikletim kapalı garajda muafaza ediliyor bundan 1 hafta öncesine kadar motor yağı değiştirdim o gün sorunsuz çalışıyordu.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)

3000 km deki motorda bozulması normalmi :silent:

ne sağa nede sola sinyal verebiliyorum saten bizim motorlarda 4 lü yok :)

Son düzenleme:
Abi motorda hiç bir sorun yok herşey çalışıyor tek çalışmayan sinyaller

Sigorta da bi sorun olabilir mi. Yada akü de yetersizlik ? yetersizlik olsa motor çalışmaz gerçi ama

Furkan boş ver kışın binme :cherry: sezonu kapat ben gibi yazın düzerlir kendiliğinden :queen:

Bu arada bu gün yeni açılan motomax mağazasına uğradım. o sana dediğim eldivenlerden vardı fiyat olarak 350 TL. dedi. 300 TL. idi bi ara internet fiyatı. :pl:

Hiç bir ürünün üstünde fiyat etiketi yoktu, bide açılışa özel %30 indirim yazmışlarya direk çıktım mekandan. :king:

Sigorta da bi sorun olabilir mi. Yada akü de yetersizlik ? yetersizlik olsa motor çalışmaz gerçi ama

yarın bi servise gideyim ozaman garantiden değiştirteyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Furkan boş ver kışın binme :cherry: sezonu kapat ben gibi yazın düzerlir kendiliğinden :queen:

Bu arada bu gün yeni açılan motomax mağazasına uğradım. o sana dediğim eldivenlerden vardı fiyat olarak 350 TL. dedi. 300 TL. idi bi ara internet fiyatı. :pl:

Hiç bir ürünün üstünde fiyat etiketi yoktu, bide açılışa özel %30 indirim yazmışlarya direk çıktım mekandan. :king:

abi bizde gezdik sana söylicektim valla karşılaşınca knoxlarla şok oldum kanguru derisiymiş bide baya kurcaladım ozaman :D çok uçuk kaçık markası belirsiz ürün var :(

esc

Sinyallerin led değilse sorun %99 flaşörden kaynaklanıyor. Eğer sinyallerin led ise sorun farklı olabilir. Ön-arka farketmez birisi arızalandığı zaman o taraf komple yanmaz hale gelir. Sen iki taraf da yanmıyor diyorsun. İki tarafta da birer sinyalin arızalanması gerek ki bu da düşük bir ihtimal.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

Flaşör arızaları genelde nem almasından kaynaklanır. Flaşörü söküp tiner ya da alkolle temizledikten sonra kurumaya bırak. Tamamen kuruduktan sonra bir dene bakalım düzelebilir.

Lamba ve bağlantıları kontrol edin.

Açık alanda kalsaydı sinyal koluna wd40 sık derdim, bu aralar çok kişi oksitlenme nedeniyle bunun gibi şeyler yaşıyor.

başımıza gelmeyen şey digil flasor bozulmus dok tak bi dene derim ben sorunun bu bnce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar