havalar soğdu malum, geçen sabah otoparka motoru çıkarmaya gittim hava açıktı motor çalışmadı, mecbur mobilet çalıştırır gibi çalıştırdım sizdede öyle bir problem oldu mu hiç?
10000 tl lik motor dışarıda bırakılırmı nasıl rahat uyuyon? istanbulda her gün 1 motor çalınırken ? bence önce güvenli bir yer bulmalısın.kapalı garaj veya komşunuzun garajı varsa kapalı sıkıntı olmaz ozamanbeyler,
benim motosiklet dışarıda duruyor. kapalı otoparkımız yok. bu soğuklarda ne tür bir önlem almalıyım? üzerine fazla yağış almasın diye branda gerdim sadece. bu soğukta ara ara çalıştırmalı mıyım? çalışmazsa ne yapmalıyım?
var mı tavsiyesi olan?
10000 tl lik motor dışarıda bırakılırmı nasıl rahat uyuyon? istanbulda her gün 1 motor çalınırken ? bence önce güvenli bir yer bulmalısın.kapalı garaj veya komşunuzun garajı varsa kapalı sıkıntı olmaz ozaman
Arkadaslar birsey sorucam sizlere motorumla lakali yolda yada hafif cukurlardan gecerken on taraftan bi ses geliyor bugun ontarafa komple baktim ama sallanan gevseyen herhangi bise yok sizce nedn olabilir sizlerdende geliyormu ole bi ses dikkat eden oldumu hic
Bu ses bende şu anda çok fazla arttı normal parke taş yoldan giderken dahi yapıyor sektiğinde servise sordum yayın geri tepmesinde oluşan boşluktan dolayı vurmasıymış zararlı değilmiş ben 12k bakımında yağ ekleticem sertleştiricem. Bu arada mustafa yaza benim şöyle bi düşüncem var eğer motosikleti değiştirmezsem satmazsam izmire kamp yapmaya gitmeyi düşünüyorum çadırımı alıp istediğim yerde mola verice istediğim yerde konaklıcam mesela düşüncesi olan arkadaşların düşüncelerini alalımArkadaslar birsey sorucam sizlere motorumla lakali yolda yada hafif cukurlardan gecerken on taraftan bi ses geliyor bugun ontarafa komple baktim ama sallanan gevseyen herhangi bise yok sizce nedn olabilir sizlerdende geliyormu ole bi ses dikkat eden oldumu hic
nasıl yani vurdurarak mı çalıştırdın enjeksiyonlu aracıhavalar soğdu malum, geçen sabah otoparka motoru çıkarmaya gittim hava açıktı motor çalışmadı, mecbur mobilet çalıştırır gibi çalıştırdım sizdede öyle bir problem oldu mu hiç?
nasıl yani vurdurarak mı çalıştırdın enjeksiyonlu aracı![]()
kudret bende inşallah izmir ordanda alanya düşünüyorum bu önümüzdeki yaza yüzde 80 gidicem. haberleşiriz.Bu ses bende şu anda çok fazla arttı normal parke taş yoldan giderken dahi yapıyor sektiğinde servise sordum yayın geri tepmesinde oluşan boşluktan dolayı vurmasıymış zararlı değilmiş ben 12k bakımında yağ ekleticem sertleştiricem. Bu arada mustafa yaza benim şöyle bi düşüncem var eğer motosikleti değiştirmezsem satmazsam izmire kamp yapmaya gitmeyi düşünüyorum çadırımı alıp istediğim yerde mola verice istediğim yerde konaklıcam mesela düşüncesi olan arkadaşların düşüncelerini alalım![]()