Hayırlı olsun tekrardan, Video felan bekliyoruz
Sele için 1,5 saat çok iyi bence, sonuçta touring motoru değil120km gibi bir hız tüm naked makinalarda kendini hissettiren bir hızdır. Yani bence o konuda da bir eksik olduğunu söyleyemem.
Yakıt tüketimi iyi gibi bence. Yabancı birisinin tanıtım videosunda ~20 dk boyunca sık sık hızlanmalar yapmasına rağmen 6lt yazmıştı gösterge. Normal kullanımda 5lt tüketim, 115 hp bir motor için günümüz teknolojisinde makul bence.
Birşey sormak istiyorum, gaz tepkisi düşük devirlerde yada gaz kolu az açık iken dengesiz/ayarsız gibi geldi mi ? Yani gaz tepkisinde değişik bir durum sezdiniz mi ?
Çok teşekkürler hocam, bir kamera alırsam video çeker yüklerim.
Sanırım yabancı forumlarda ve incelemelerde bahsedilen düzensiz gazlamadan bahsediyorsunuz. Sürerken, özellikle std mode'ta, benzer bir davranış hissediyorum, fakat bu benden kaynaklanıyor da olabilir. Öncesinde sadece 2000 km'lik cbr 125 tecrübem var ve gazı ustaca sabitleyebildiğimi sanmıyorum. Yine de b mode'ta daha yumuşak ve stabil (ecnebilerin smooth dediği) bir sürüş mümkün. Biraz daha kullanıp izlenimlerimi paylaşırım.
Bir de zincir'den sürekli sürtünme sesi geliyor. Normal olup olmadığını bilmiyorum, araştıracağım.