Bir model hakkinda bilgi sahibi olmak icin binip redline 299 ile gitmek gerekiyor he? Cok komiksin

kocaelide hangi usta mahvetti motorunuzu cok merak ettim? Benim ustam Murat Ulusu.. bugune kadar 1 tek kisi cikip isçiligine bok atmadi atamaz da . Hee var bi usta daha sozde kawasaki servisi olan ama hyosung gt 250r i senteye dahi alamayan.. onlarda piyasadaki dunyadan haberi olmauanlari avlayarak para kazaniyorlar yani senin arkadasin gibileri sömürerek. Madem cok anliyosunda neden arkadasina o motoru aldirdin?
Senin mantigina gore megelli 250r mukemmel bir model? Cunku muhendisler ve bazi kullanicilari ensaglam en kaliteli en teklonojik 250cc oldugunu idda ediyor ama benim bire bir konustugum kullanicilari arizalarini saya saya bitiremiyorlar,.sifir km aldiklari motorlari daha 1.000 km.ye gelmeden defalarca yolda kalip cekici cagirmislar. Simdi ben diyorum ki megelli 250r cok kronik sorunlu, o paralara deymeyen bir model..
Haydi bakalim cevap ver yalan mi? Suna da cevap ver; ben megelliye sahip olup redline mi gezdim? Yoksa muhendisleri ile beraber mi calistim?
Bu arada gecenlerde komple R1 krank kol ve yataklarini 1.000 tl ye verdim sifir gibiydi, 2000 model zx6 orjinal komple farini kafa demiri ve tesisati ile 500 tl ye verdim. Carbon cift tup titanyum ara borusu ile devil R1 egzozunu 300 tl ye verdim çizik dahi yoktu.. hadi simdi buna da cevap ver bakalim kiliçli bu fiyata bu parcalari veriyor mu?