Yeni Motorumu Aldım Kuba Süperlight 200

hoş motor güle ngüle kullan titreşim olmaması ayrıca çok güzel...

Kullanmadim ama onceki modelleri titresim kraliymis harbiden.

Sagolasin :)

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
Bizim elimizdeki koruma demiri çeşitleri buna uymaz galiba, bağlantıları farklı ama en kötü ihtimal bu koruma demirinin üzerine boya yaptırabilirsin. Nikelajı kaplamanın üzerine de elektrostatik boya tutar ama çok çok sağlıklı, sağlam olmayabilir, oksijenle yakılıp polisajda tekrar işlenir, onun üzerine boya atılırsa daha bi sağlam olur :)

Bizim elimizdeki koruma demiri çeşitleri buna uymaz galiba, bağlantıları farklı ama en kötü ihtimal bu koruma demirinin üzerine boya yaptırabilirsin. Nikelajı kaplamanın üzerine de elektrostatik boya tutar ama çok çok sağlıklı, sağlam olmayabilir, oksijenle yakılıp polisajda tekrar işlenir, onun üzerine boya atılırsa daha bi sağlam olur :)

Bilimsel açıklama yaptın usta.Eger boyarsam irtibata geçerim senle :cherry:

bugün motorsikletin ruhsat ve plaka işlemleriyle ugraştım.Bilgi olsun diye paylaşmak istedim.

Trafik sigortası en ucuz 315 tl.Nakit verip 300 tl ye indirdim anca.2 ay önce 210 tl ye yapıyordum ben bu motorların sigortasını diyor adam.Böyle zam olmaz arkadaş.
Ek 1 formu 10 Tl
Emniyet Trafik Şube 150 + küsüratı var unutum.
Plaka 11 Tl
Araç tescil dosyası+ fotokopiler filan
hepsi 480 tl yi buldu.
Motoru aldığım firma 600 tl ye biz hallederiz dediydi.İyiki kabul etmemişim.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dileriz :) bu arada duruşu da gerçekten çok güzelmiş :) Maşallah diyelim :)

Merhaba arkadaşlar 1 ay öncesine kadar bende superlight 200 aldım, eğer istanbul avrupa yakasında kullananlar varsa motoru bir araya gelip fikir alışverişi yapmak isterim. :)

Hayırlı olsun. Ben de ilk motor olarak keeway superlight düşünüyorum.

Hayırlı olsun,güle güle kullan.Başına iş almadan lastikleride çabucanak değiştir...

Benim motor şu an 1300 km'de 110 km hıza çok rahat çıktım daha fazlada çıkabilir rahatlıkla

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

Tavsiye ederim 4000-5000 tl bütçen varsa eğer bu tarzda piyasada alabileceğin en güzel motor şu an

OFG

Cidden görüntüsü 10 numara ^^ Bu tarz sevmem ama çok yakışıklıymış ^^ ben olsam camı çıkartıp biraz daha retro bi görünüm elde ederdim . :) keyifle sürmen dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar