Bizdende var. şahsen eskiden mondial 50 TT'm de oldu ama ite poka püsereğe sürerdim. niye?
-parça ucuz , işcilik yok neredeyse ve motor ucuz....
e Honda ne oldu? - Bakımları zamanında , hiç değilse 3-4 haftada bir yağı kontrol altında , toprak yolmu - asfalt yolmu seçimi daima asfalttan yana....
e mondiali alan adam ne yapıyor cg serisinde , egsoz değiştir, bas , tek teker derken illaki canı çıkar , birde bakımını yapmazsa tamam...
Burdada var motorcularda görüyorum. CBF150 adam 8000 km de kurye yağa bakmamış motor iptal.
Bizim Skoda Favorit 93 model bir aracımız var. orjinal 90 binde şimdi.
YAZISI BURADA
Kaç kere fethiyeye , kaç kere niğde vs gittim geldim ve maşallah tık demedi. neden bakarım çünkü. ve satmam inşallah. evladiyelik aracım bu benim.
aynısı komşumuzda var. illallah ediyor , bunu beyazı 1 çalışır 2 iteleriz sabahları....
Biraz bakma ile alakalı, biraz malının kıymetini bilme ve birazda şans işi.
Ayrıca parasına göre iyidir. Wuyang Honda mesela; adam sadece 250 cc motora kadar çıkmış. Spacy, Fizy bunu Honda'nın çinlisi Wuyang yapıyor ama iyi yapıyor. E bunun XX firmada yapanı var aynı kaporta takıl geç git. Fiyatı ona göre ama.
Kullanan vs illaki olacaktır ama ben iyi olacağı kanaatindeyim. CFmoto'da araştırmalarda Çinlinin Süpermoto yapıcılarından ve öküz değillerdir hazar o kadar koca firma.
Kısacası çinlide olsa Japonda , Avrupalıda. iyi bakılması gerek , düzenli bakımlarla ve nazik kullanımda bişi olmaz.