aynen...............
selam arkadaşlar. kırşehirden aktif kimseler yok mu. yakın zamanda çıkması ümidi ile..
bozkırda motora binmek nasip olmadı yahu. Nalııhan Ankara yaptık ama pek bozkır sayılmaz. Bozkırın hasına, Memleket Şereflikoçhisara ordan Kaman a ordan kırşehir, mucur şura bura Peri bacalarından niğdeye ordan aksaray yapıp tekrar dönmek lazım.. Müthiş olur.. dümdüz sapsarı bir doğa ve yol...
Yahu kırşehirde pek ehliyet alan yoktur A sınıfı diye düşünüyorum. Aslında uygun olması gerek..iyice araştırmalısın..
Aşamaları yazarsın buraya..![]()
sağlıcakla
vallahi bu bozkır gezisi aklıma çok yattı, bütün motorseverler sahil şeridini geziyor.. Bende İç Anadolu yu gezeyim bari..![]()
Acaba diyorum cross mu alsam.. Bozkırda gezicem yaaa![]()
Kırşehir'de motosikletim olmasada geziye katılırımKırşehir sınırları içinde olmam yeterli .
ayriyeten diğer topikte de yazdım sürücü kursuyla geçen diyalog şu şekilde yine yazayım
kurs sahibi: 400 şuraya bize falan fiyattan bahsetti
sonra sordum eğitim nasıl olacak diye adam gülüverdi kıskıs saçma sapan
cevabı resmen apaçi tam apaçi gibi
yaww şimdi araba olunca yanına biniyoruz şöyle şöyle diyoruz motosiklette nasıl arkasına mı binelim?
acaba bu adamlar Kırşehir'de kaç kişiye ehliyet verdi merak konusu ??
Orda bulman çok zor arkadaşım
ben kursa kayıt olurken eğitimi az da olsa verin diye anlaşmıştım.. kabul ettirmiştim..
Ama tabi Ankara'da bir çok kurs olduğu için şansım daha fazla idi.. Sen Kırşehir'de kurs bulamıyorum diyorsun.. Birde eğitim vermezseniz kayıt yaptırmam nasıl diyeceksin..
bu arada kırşehirde vitesli motosiklet öğretecek bi yer yok mu tekrardan sormuş olayım.![]()