vala yakalaya biliyorlarsa yazsınlar cezayı geçen babamın yanına bi kaç polis gelmiş beni şikayete yok tutcaz baglıcaz bilmem ne bizim dünyamızda bu niçin objektif degilsiniz ? zevkler tartışılmaz die boşamı demişler..
apaçisin kardeşim herhalde. yakalayabiliyorlarsa derken ciddi değildin umarım.altındaki hurdayı bisikletle bile yakalayacak adamlar var çünkü. 2.olarak kanunların yetersizliğini kullanıyorsun ve bundan mutlu oluyorsun.bunu anlayabiliyoruz.ama anlayamadığımız nokta neden egzozunuzu bağırtarak evimizin önünden geçiyorsunuz? karşı cinse kur yaptığınız aşikar , ama senin ergen haykırışlarını ben dinlemek zorunda mıyım? illa bir dayı çıkıp cinsel arzunuzu birdaha yanmayacak şekilde söndürsün mü istiyorsunuz?
bak kardeşim , güzel kardeşim.senin apaçi olman burda kimsenin umrunda değil.sana acıyan da yok.çoğumuz size ancak sümüğümüz kadar değer biçiyoruz zaten.insan olarak bile görmüyoruz.burda anlamadığın nokta sana şöyle yap böyle yap denmesinin sebebi senin iyiliğin değil.benim umrumda değil mesela.
örneğin sen apaçi stayla kırmızıda geçsen de ben sana yandan vursam.sen arkamdan gelen arabanın boynunun üstünden geçmesiyle kafan koparak ölsen.
şimdi bana zibilyon tane iş açtın.bunun davası olacak.muhtemelen senin gibi entellektüel seviyesi düşük cahil olan anan baban ailen beni dövmeye falan çalışacak.polis bir yandan avukat tutmak bir yandan.yani beni uğraştırma kardeşim.git ve kendine makul gelen bir yerde öl.trafiğe çıkma.