- Konu Yazar
Yolda normal 60 km hız ile gidiyordum. Bulunduğum ilçede ptt den bayanın biride fatura ödemiş hiç yola bakmadan direk karşıdan karşıya geçmeye kalktı. Tabi ben bunu fark eder etmez ön arka frenleri sıktım. Ön abs olmasına rağmen Motor yattı ben bir yana motor bir yana Koruma bi tek Kask var gidecegim yer 500 metrelik yer diye giymedim bişey bi tek kaskla çıktım. Neyse Motor yatınca kadının 1 metre berisinde taklalar atarak durdu. Granajlar gitti. Ehliyet yok her yerim kan içindeki yerde en az 50 metre sürüklendim. Artık bi yerden sonra ne zaman duracam diye düşündüm. Kafamı yere kaç kere çarptım kaç takla attım bilmiyorum. Sürüklenmem durunca kanlar içinde gittim direk motoru kaldırdım zaten stop etmemişti bile kadına geçmiş olsun dedim uzaklaştım ordan Hastaneye gittim.
Yalan söyledim mecbur Bisikletten düştüm diye. (motor desem ehliyet yok)
Neyse film falan Allahdan bişey çıkmadı. En az 2 hafta full pansumana giderim. Çok açık yara var :S Hız fazlaydı kabul ediyorum. Ama düz yolda hiçbir suçum yoktu. Kadın ödediği faturaya bakarak hiç kafasını kaldırmadan direk yoldan karşıya geçmeye başladı. Yinede şükür ediyorum. Ya çarpsaydım. Allah korusun.
Şimdi motorun kaskosu var. Motoru nasıl kaskodan yaptırtabilirim ?
Yalan söyledim mecbur Bisikletten düştüm diye. (motor desem ehliyet yok)
Neyse film falan Allahdan bişey çıkmadı. En az 2 hafta full pansumana giderim. Çok açık yara var :S Hız fazlaydı kabul ediyorum. Ama düz yolda hiçbir suçum yoktu. Kadın ödediği faturaya bakarak hiç kafasını kaldırmadan direk yoldan karşıya geçmeye başladı. Yinede şükür ediyorum. Ya çarpsaydım. Allah korusun.
Şimdi motorun kaskosu var. Motoru nasıl kaskodan yaptırtabilirim ?