- Konu Yazar
Arkadaşlar tecrübelerinize,deneyimlerinize güvenerek son bir fikir istiyorum karar aşamasındayım cross düşünüyorum uygun yollu inanın kurcaladıkça seçenekler çoğalıyor anlamadım gitti lütfen yardımcı olun...5000-5500 gibi bir bütçe ayırdım.Motor tecrübem azda olsa var. Japon'lar biraz fiyatlı,(paranı çöpe atma git eski bir japon al muhabbetlerini geçtim)eski bir şey almayı düşünmüyorum.Bu paraya alabileceğim 0 km yada az km ne olabilir.Ayrıca şu çok iyi denilenlerin bir çoğunun sıfırı yok.
Bu arada 200 veya 250'lik 15-20 hp arası düşünüyorum,ayrıca asya rx250 cross su soğutmalı ne kadar artısı olur.her zaman su soğutmalı önerilir,benzeri bir başlıkta tecrübeli bir arkadaşın hava soğutmalı yı tavsiye ettiğini gördüm.Çok kullanacağım söylenemez arada bir kendi çapımda araziye çıkarım.
Benim için önemli olan parça sıkıntısı çekmemem ve birazda dayanıklı olması tabi
Şu modellerin arasında kaldım.
lütfen yardımcı olun,zaman ayıranlara şimdiden teşekkürler...
asya rx250-rk200r(bu özellikle nasıldır)-motoran xf,xv250-kuba str250-kanuni cross250(150 nasıldır)-ramzey qm200
dediğim gibi bazılarının sıfırları az km olanları zaten yok özellikle asya ve rk200r(sıfırı var) motoran hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
ramzey çok tavsiye ediliyo,bu arada bu motorların çoğunda suziki alt yapılı eski bir motor kullanıldığı söylentisi var,nekadar doğrudur bilemem.
yazdığım modellere uygun sizin tavsiyelerinizide alabilirim.
parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir tavsiye istiyorum.şimdiden çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
titreşim olayıda önemli çok titryen bir model olsun istemem teşekkürler...
Bu arada 200 veya 250'lik 15-20 hp arası düşünüyorum,ayrıca asya rx250 cross su soğutmalı ne kadar artısı olur.her zaman su soğutmalı önerilir,benzeri bir başlıkta tecrübeli bir arkadaşın hava soğutmalı yı tavsiye ettiğini gördüm.Çok kullanacağım söylenemez arada bir kendi çapımda araziye çıkarım.
Benim için önemli olan parça sıkıntısı çekmemem ve birazda dayanıklı olması tabi
Şu modellerin arasında kaldım.
lütfen yardımcı olun,zaman ayıranlara şimdiden teşekkürler...
asya rx250-rk200r(bu özellikle nasıldır)-motoran xf,xv250-kuba str250-kanuni cross250(150 nasıldır)-ramzey qm200
dediğim gibi bazılarının sıfırları az km olanları zaten yok özellikle asya ve rk200r(sıfırı var) motoran hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
ramzey çok tavsiye ediliyo,bu arada bu motorların çoğunda suziki alt yapılı eski bir motor kullanıldığı söylentisi var,nekadar doğrudur bilemem.
yazdığım modellere uygun sizin tavsiyelerinizide alabilirim.
parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir tavsiye istiyorum.şimdiden çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
titreşim olayıda önemli çok titryen bir model olsun istemem teşekkürler...