Cup tarzı motosiklet kullanan arkadaşlar neden aletin üzerinde garip oturuyor?

Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net. Üç gündür fsm benzinde çalışıyorum bu bursadaki fsm bulvardan geçen bütün cup kullananlar kasksız korumasız eksoz açık geziniyor bir de çok değişik bir oturuş pozisyonları var. selenin tam ucuna oturuyorlar dizleri ön farın yanlarına çıkıyor dolayısıyla. oturabilicekleri en uca oturuyorlar. ve hepsi böyle kullanıyor. acaba selelerinde bir şey mi var da oturmak istemiyorlar? veya spor motora oturuyoruz fikri mi var akıllarında?
what's going on man? what's the problem wtih you?

Aklıma bu geldi nedense :pl:

onlarda-bizde.jpg

Kasksız kulanmalarına birşey diyemiycem ,motorun tasarımında depo koltuk altına konuşlandığından önünüzde firen sıktığınızda yada bir çukura daldığınızda yaslanabileceğiniz ,dizleriniz ile kavrayabileceğiniz birşey yok,
Sürekli öne doğru bir kayma mevcut,Koltuğa torpido parlatıcısı sürüp birde kumaş pantolon giydinizmi :cherry:
Scooterlardada durum böyle fakat ayaklar öne bastığından kendinizi geriye doğru itirebiliyorsunuz,ama cuplarda bu durum biraz dikkat gerektiriyor

aynen caneroz katılıyorum ruhani bir olay sanırım bu.
ama oyunageldim sen de haklı olabilirsin bunların ayakta vites olayı da var ondan öne kayabilirsin de bunlar da çok önde yahu. hani 1-2santimle oturuyorlar

benim gördüklerimde olabildiğince arkaya oturuyorlar kollar gergin duruyor sağa sola nasıl dönüyorlar bilemiyorum :)

Uzun zamandan beri benim de dikkatimi çeken olayı cemelos gerçekten güzel özetlemişsin. Bende fsm'nin biraz aşağısında oturuyorum. Balkona çıktığımda butür oturuş pozisyonunda dolaşan gençler görüyorum. Yaşı biraz ilerlemiş olanlar bu şeklide oturmuyorlar. Oyunageldim biraz konuyu kendince haklı tarafından açıklamış. Fakat eskiden kullandığımız mobilet tarzı motorların depoları her ne kadar sele altında olmasa da, yine de dizler ile tutulacak kısımları yoktu. Bizler o zaman selenin ucunda oturmuyorduk. Sanırım bir yerlerde bilmediğimiz özel ve teknik bir konu var.

bide ayna yok abi aynasız nasıl şerit değiştiriyorlar anlamıyorum. dediğiniz gibi cuplarda uzunca bir sele var ve en uca oturuyorlar ayaklar desen zaten apayrı bi dünya :)

bazı cubların koltuklarından dolayı koltuğun ucuna kadar kayıyor insan

Apaçilere özel oturuş şekli izmirde de çok var egsoz açık kask yok aynalar yok bağırta bağırta geçiyolar uyuz oluyorum

en son gördüğüm cup motoru 2 apaçi sürüyordu,120 basıyorum veletler peşimi bırakmadı :D lan 2 kişi nasıl 120 basar resmen şoka girdim :queen: gerçi bende artçı olmasa gömerdim onları oraya

İşin raconu o... Ben buna "salak apaçi oturuşu" diye isim de taktım. Altın Elbiseli Adam videosundaki "adam boğar gibi gidon tutma" uygulamasının güzel bir örneğini sergiliyorlar. Birgün birine yanaşıp neden böyle oturduklarını soracağım.

malesef benim gençliğim de yaptıgım şeyleri yapıyolar 20 yıl önce brnde oyle kullanıyodum pejo yu, motora yan oturup topuklarıyla pedallara basarlar ve sureklı aragaz atarlar ve ara gazında raconu var farklı aragaz kombınasyonları var ben beşyolya oturuyorum ve burada bunlardan cok var.
hey gidi gunler be ne aragaz atardım be, eksoza basmaktan her ay 1 cift ayakabı eskıtırdım marıfet diye sölemedım.

Bizim buradakilerde aragaz ile ritim tutturuyor.Ran ta ta. Ran ran ta ta...:queen:

böyle oturulur böyle de motor üzerine yatılır tavsiyeler de çabası

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar