[Adana - MT]

Edip abinden ses çıkmıyor Ozan yoğun herhalde, yoksa giderken yanında bi tepsi baklava mı götürdü ne?:queen:

Adana İl Temsilcisi
yav adamcağız aylarca kovaladı,hayalini kurdu,daha ağız tadıyla binemedi bile,bence de satmaz.baksana masraf da ediyor.:cyclopsan

motorsuz motorcu faruk,sen de alttan alttan oku bakayım.:p

Herkese hayirli cumalar.. Abiler kardesler arkadaslar iraktan telefon isteyen varmi? Zannedersem 1 2 haftaya kadar donecegim tr ye.. samsunglara imei atiyorlar burda trde kayit olayiyla ugrasmamis oluyorsunuz. Fiyatlar da bir dubai olmasa bile ust modellerde avantajli oluyor dusunen olursa haber versin burdan bakar ne kadar oldugunu soylerim isteyene de gelirken getiririm

Herkese hayirli cumalar.. Abiler kardesler arkadaslar iraktan telefon isteyen varmi? Zannedersem 1 2 haftaya kadar donecegim tr ye.. samsunglara imei atiyorlar burda trde kayit olayiyla ugrasmamis oluyorsunuz. Fiyatlar da bir dubai olmasa bile ust modellerde avantajli oluyor dusunen olursa haber versin burdan bakar ne kadar oldugunu soylerim isteyene de gelirken getiririm

Düşünmen bile yeter :rendeer:

Ne demek abi imkan varsa illaaki en azindan bi haber verilmeli :) maalum memlekette vergilerden dolayi adim atilmiyor en azindan bizimde boyle bi faydamiz dokunsun adana mt ye :)

PEder Dubai'de kısmet olursa GOPRO hero 3 ve playstation 4 alacak. yazdık kağıdı verdik. dur bakalım becerebilecek mi:cat:

Walla ben plastation 3 slim aldim begendim goturup verdim xbox360 250 gb almistim gayette memnunum ps4 nasil oldu hic takip etmedim tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar