Kask tavsiye

Merhaba arkadaşlar motorum sym wolf 250
kask olarakta ls2 kullanıyorum ama hem çok fazla ses alıyor hemde baklava ve buff takmama rağmen kaskın içine aşırı hava alıyor neredeyse kaskın içinde rüzgar var çok rahatsız edici.
yeni ve kaliteli bir kask almak istiyorum. Ülkemizden almakla birlikte Almanyadan ve amerikadanda getirtme şansım var. Full face ve siyah renk ağırlıklı bir kask arıyorum. Fiyat olarakta maksimum 800-1000 tl civarı olabilir. Daha uygun fiyatlı kaliteli kasklar varsa oda olabilir benim için önemli olan dayanıklılığın yanı sıra ses ve rüzgarı en az seviyede içeri alması.
Herkese iyi sürüşler...

Bendede LS2 var çeneden açılanından, benimki de beya bi sesli ve rüzgarlı maalesef :pr:

Shark s900c agv k3 ile aynı materyal.shark agv ye göre 150-200 tl daha pahalı.neden fazla para veresinki???

Kendime cevap veriyim :)

Şu yüzden alınır; shark s900 c de güneş vizörü varmış.Agv de yok.Yani güneş durumları için ekstra vizör almak lazımmış.Buda aşağı yukarı iki kask arasındaki fiyat farkına denk geliyor.Bileydim zamanında Agv yerine shark alırdım :(

Shark-r veya Nolan N-86.Bu güne kadar hiç bir Nolan'da rahat edememiştim.N-86 ilk defa hoşuma gitti.Siparişimi verdim bekliyorum şu an...

Shark S900 C
Çok memnunum Aneste 500-600 arası fiyatı var

Çok feci gözüme kestirdiğim bir kask.. agv k3 ü güneş vizörsüz,nolan n86 yı hava pedsiz ve nolan hakkındaki yorumlar sebebi ile eledim.. Speed-R ı sırf tipi için aradaki farkı verip almak istesem de yine de bu özellikler yok onda.. ls2 magnumda yaşadığım tüm sorunların çözümü gibi duruyor.. Ayrıca 2013 model olması lazım yeni kasklar.. eğer bir sorunu yada çok beğendiğiniz özellikleri varsa açık yazarsanız sevinirim:cat:

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

http://www.n11.com/shark-s900c-fujing-P15866289

Bu arada 500tl ye bu rengi var 170 tl indirim.. Rengini önemsemeyenler alabilir bence..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar shark s900c modelleri fiberglass mı hiçbir sitede yazmıyor bilen varmı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar