Önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar cuma günü yıllık izine çıkıyorum. aralık 2 ye kadar yıllık izindeyim. ilk yıllık iznim ve yoğun bi çalışma döneminden çıktığım için yıllık izne çıkmak istedim. kafa dağıtmak için.

motorda varken bişeyler yapayım diyorum. öneriniz neler. motorla veya motorsuz gideceğim yapacağım şeyler ne olabilir?

7 yıldır çalışıyorum ve ilk defa hafta sonu izinli olucam. acayip bi duygu :D daha şimdiden tuhaf geliyo haftasonu çalışmamak. valla eve girmem o gün heralde:D

Motosikleti
N'aC'i
maddiyata göre kısa yada uzun geziler patlat üstat :) ben birtek o zaman uzaklasıyorum iş stresinden. sürerken öyle adapte oluyorki insan. başka birşey düşünmüyor..

cbf 150 var hocam r1200gs yok ki maddiyet problemim olmasın :) sarıyerin ilersinde runeli fenerinin orada bi köy varmış. forumda gidenlerde görmüştüm oraya da gitmeyi planlıyorum açıkcası.

İstanbulda otururken oraları ilerde fırsat bulup gezersiniz. Bu kadar izin varken biraz daha uzakları düşünün derim. Sabah erkenden çıkın akşama dönersiniz.

cbf 150 var hocam r1200gs yok ki maddiyet problemim olmasın :) sarıyerin ilersinde runeli fenerinin orada bi köy varmış. forumda gidenlerde görmüştüm oraya da gitmeyi planlıyorum açıkcası.

Bence gidip görün bir an önce, üçüncü köprü ve çevre yolları bitirecek oraları. Garipçe'ye gelmeden 1-2 km. önce yapılan ağaç katliamını herkes görmeli.

Şöyle bir tura hep çıkmak istedim, belki size kısmet olur, ama yanlız çıkmamak lazım...
http://www.motosikletgezileri.com/turlar/ege-yollari/

İstanbulda otururken oraları ilerde fırsat bulup gezersiniz. Bu kadar izin varken biraz daha uzakları düşünün derim. Sabah erkenden çıkın akşama dönersiniz.

şöyle bi düşündümde aslında doğru söylüyosunuz.bolu abant gölüne gidenleride gördüm forumda ve gidenler mutluydu. burayıda görmek isterim.

25 yaşındayım ve istanbuldan başka bi yere gitmedim. bunu malesef olarak söylüyorum çünkü istanbuldan başka şehir görmemiş olmak bi eksiklik benim için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Bence gidip görün bir an önce, üçüncü köprü ve çevre yolları bitirecek oraları. Garipçe'ye gelmeden 1-2 km. önce yapılan ağaç katliamını herkes görmeli.

Şöyle bir tura hep çıkmak istedim, belki size kısmet olur, ama yanlız çıkmamak lazım...
http://www.motosikletgezileri.com/turlar/ege-yollari/

günübirlik gidicem oraya. herkes tavsiye ediyo. biride çıkıp demedi oraya gitme diye.

aslında eşlik edecek biri olursa çok iyi olur :)

Bu izin bu eksikliği kapatabilirsiniz. Oralarda havalar nasıl bilmiyorum ama çok soğuk değilse hava gidilebilecek bir çok alternatif mevcut.

Bu izin bu eksikliği kapatabilirsiniz. Oralarda havalar nasıl bilmiyorum ama çok soğuk değilse hava gidilebilecek bir çok alternatif mevcut.

şuan işten geldim sırılsıklam oldum :) iyi ki lastikleri michelin ile değiştirmişim. yoksa kaya kaya gelirdim.

10 günde 3-4bin km gezerim diye düşünüyorum. 5 ayda 6bin km gezdim motoru alalı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar