Mürefte çıkışlı Saroz gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gitmeyi düşündüğün sürekli ertelediğim Saroz gezimi yaptım.Gezide kullandığım güzergahı kabataslak sırasıyla veriyorum.
1-
wql3.jpg
[/IMG]
2-
3ys0.jpg
[/IMG]
3-
knbn.jpg
[/IMG]
4-
wdfk.jpg
[/IMG]
5-
ynhu.jpg
[/IMG]
6-
ycxj.jpg
[/IMG]
7-
dtza.jpg
[/IMG]
8-
kwor.jpg
[/IMG]
9-
9oiu.jpg
[/IMG]
Yeniköyle Kavakköy arasındaki Demirci göleti
r4rf.jpg
[/IMG]
fa25.jpg
[/IMG]
Kavakköyü çıkışında sağdan kestirme ama bozuk bir yol var giriyoruz.
siy9.jpg
[/IMG]
Anayola çıkıp Adilhana Adilhandan Sazlıdere sahil yoluna giriyoruz sazlıdere sahil yolu fotoları
dviq.jpg
[/IMG]
bcyv.jpg
[/IMG]
ido8.jpg
[/IMG]
axq1.jpg
[/IMG]
77xa.jpg
[/IMG]
Sazlıdereden sonra Gökçetepeye,Gökçetepeden Orman yoluna giriyorum yolun genişliği 1.5mt krosçular için uygun
z329.jpg
[/IMG]
yqu7.jpg
[/IMG]
qlo6.jpg
[/IMG]
rxef.jpg
[/IMG]
ctzl.jpg
[/IMG]
l7hk.jpg
[/IMG]
7jnr.jpg
[/IMG]
ec8v.jpg
[/IMG]
2sfg.jpg
[/IMG]
e9fa.jpg
[/IMG]
Sarozda en beğendiğim yer araç giremiyor sadece yürüyüp tırmanarak.
5a5w.jpg
[/IMG]
8rci.jpg
[/IMG]
İbrice Limanı
ttmp.jpg
[/IMG]
nety.jpg
[/IMG]
bdr6.jpg
[/IMG]
9faj.jpg
[/IMG]
q203.jpg
[/IMG]
fi3r.jpg
[/IMG]
Sonunda Erikli ve sahili
9xbl.jpg
[/IMG]
v8s3.jpg
[/IMG]
mnke.jpg
[/IMG]
go3j.jpg
[/IMG]
Tuzla Gölünden Denize açılan Kanal
jc8o.jpg
[/IMG]
Tam foto çekerken yanımda beliren yerli kunta amcam:) Eriklideki sahilin Eneze kadar uzandığını söyledi.
u2qf.jpg
[/IMG]
ym7w.jpg
[/IMG]
qz2q.jpg
[/IMG]
Sarozdaki adalar dönüşte çektim

yr7o.jpg
[/IMG]

Bu ikinci yükleyişim ilki daha iyiydi ben yükledim forumdan atmış :pr:2. kez yükledim

Ver gazı gitsin salcano...
güzel gezmişin adil abi ama resimler(bazıları) ufak mı görünüyo sanki

Evet geçenlerde video yüklerken boyutları küçültmüşüm düzelttim ama bunları yükledikten sonra.

Tekerine sağlık abi, orman ve deniz ikilisi motorcu adamı bitiriyor:cat: Devamını isteriz:)

adil abi bizi saroz a goturrrrr

Lafımı olur sen gel hele Mutlu, tabi gölü görünce:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

Tekerine sağlık abi, orman ve deniz ikilisi motorcu adamı bitiriyor:cat: Devamını isteriz:)

Sağolasın Murat.Biraz alalacele oldu lodos vardı denize bile girmedim.Orman ve deniz harika 20 dk lık orman yolunda bütün böbrek taşlarım düşmüştür:queen:

olta takımları hazır.yanlız ne cıns balık cıktıgını ogrenırsek ona gore yem kullanırız bu onemlıi
yanlız yanındakının aborjınlerden kalma bırı olduguna emınmısın unutmusum sormayı

olta takımları hazır.yanlız ne cıns balık cıktıgını ogrenırsek ona gore yem kullanırız bu onemlıi
yanlız yanındakının aborjınlerden kalma bırı olduguna emınmısın unutmusum sormayı

Turna çıkıyor galiba tatlısu benim alanıma girmediğinden soruşturayım bir ne balıklar çıkıyor.Yanımdaki amcayı hiç sorma:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

Nereye gidiyonuz?:queen:

Balığa Ali'm gel sende tatlısu balığı mangalı yapacaz,yakalarsak :queen:

Abi sende iyi gezmişsin ,Yol stabilize fakat orman ve denizin olması bunu unutturuyor,Tın tın tın rolentada keyfi bir başka :)

Teşekkürler Yusuf,benimki biraz acele oldu komşudan 1 fincan kahve istemeye gitmiş misali:queen:gittim lodostu denize bile girmedim Erikli sokaklarında 2-3 tur attım hemen döndüm:)

Motosikleti
SuZan
ibricelide foto cekildiğin nokta kamp için mükemmel adil abi. biz bi aksam kaldık orda ufuk abiyle. hatta öyle ki yağmur altında kolonyayla mangal yaktık :) ama gece limanın ışıkları sessizlik ve kamp ateşi bir çok elektrik wc. vs olan kamp alanına bin basardı :) denemelisin

ibricelide foto cekildiğin nokta kamp için mükemmel adil abi. biz bi aksam kaldık orda ufuk abiyle. hatta öyle ki yağmur altında kolonyayla mangal yaktık :) ama gece limanın ışıkları sessizlik ve kamp ateşi bir çok elektrik wc. vs olan kamp alanına bin basardı :) denemelisin

Kısmetse seneye artık.Aslında ben soğuktan fazla etkilenmediğimden yaz kış farketmez motorla gezer kamp yaparım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar