Megelli 250r aldım ve ilk tecrübem.

4 5 aydır motora heves ediyordum almaya karar verdim çok araştırdım artık kafa kalmadı.. 1 2 motor buldum gittim baktım hyosung 250r ve calibre 250r düşünüyordum motorları çıplak gözle gördüm hyosunglar çok yorgun 2.elleri. calibrede bilindik değil. ben hayatımda hiç motor sürmedim sadece internette netten öğrendiğim kadarıyla tabi. alışmam uzun sürmedi küçükyalı e5 yolundan bostancıya kadar yardırdım 140kmhız ile. ilk tecrübem megelli gerçekten çok kaliteli motor. alalı 5gün olacak. sesi ve görünüşü süper çok dikkat çekiyor..

Yakında megelli aldım, çok pişmanım konu açmazsın umarım. Hayırlı olsun.

Sıfırmı, 2. elmi? vs. vs. Bu kadarcıkmıydı? Bi heves yazmış, bırakmışsın bi şey anladıysam arap olayım...

2.el 3binde 2013 model. 6000tlde para bayıldık.. neden pişmansın kardeşim öğrenebilirmiyiz?

İzmir İl Temsilcisi
megelli topigini okusaydın ya çogu kullanıcı yakınıyor satsakda kurtulsak modundalar hep sorun hep sorun.

parça tedarigi motorun işçilik ve kalitesi dahada önemlisi servisi berbat..

e5 yolundan bostancıya kadar yardırdım 140kmhız ile.

Bu şekildede yardırmaya devam edersen sonu kötü bitebilir haberin olsun..

ilk tecrübem megelli gerçekten çok kaliteli motor. alalı 5gün olacak. sesi ve görünüşü süper çok dikkat çekiyor..

5 yıldır kullandıgım motora gerçekten kaliteli derim fakat 5 gündür kullandıgım motora demem..

umarım fikirlerin degişmez fakat görüntü konusunda seninle hem fikirim görüntüsü gerçekten iyi.

ses konusuna gelirsek tek silindirden alabilecegin kadar işte..

megelli 250r topigini baştan okumanızı tavsiye ederim gerek ufak tefek arızaları hakkında bilgi edinmeniz için..

hayırlısı olsun kazasız belasız.. tekeriniz düz bassın.

CEM bilgilerin için teşekkür ederim.. hyosung düşünüyordum onlarda çok sorunlu diye duydum.. megellinin 6 servisi var dıye bılıyorum anadolu yakasında daha gitmedim tabi ama.. hyosunglardan daha kaliteli motor olduğu kesin..

İzmir İl Temsilcisi
CEM bilgilerin için teşekkür ederim.. hyosung düşünüyordum onlarda çok sorunlu diye duydum.. megellinin 6 servisi var dıye bılıyorum anadolu yakasında daha gitmedim tabi ama.. hyosunglardan daha kaliteli motor olduğu kesin..

Hyosung daha kaliteli demektense en azından daha sorunsuz diyebilriz hyo'da arıza ve sorun veriyor fakat megelli kadar degil.

Ayrıca 6bin liraya hyo gibi başlangıc motorunun temizi bulmak zor alan düşüyor alan zorluyor alan basıyor 250cc motosikletin canını alıyorlar.

Şimdi biz bu bilgileri nerden biliyoruz ? foruma yeni üye olmussun yardımcı olalım.

her markanın hemen hemen her modeli bu forumda başlık altında var.

örnek hyosung kullanıcıları örnek fazer kullanıcıları gibi.

bunun bize avantajı örnek fazer alan kişilerin yorumları sorunları arızaları motorun limitleri ve motor hakkında ögrenmemiz gereken tüm objektif şeyleri ögrenebiliyoruz senin topiginde burası baştan sona okumanı tavsiye ederim.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/68774-megelli-fan%27lari-buraya-47.html

Sesi hiçbir -125 ve 250 likte yok, hele o yüksek devirde gaz kesince patlamalar yok mu onlar çok hoşuma gidiyordu. 1 hafta kullandım megelli 125 naked modelini. Sonra asıl sahibi bir gün giderken bembeyaz bir duman çıkarmış servise verdi 2 ay parça beklendi 2 ay yattı alet serviste sonra çalındı. Hayırlı olsun inşallah büyük sıkıntılar senin başına gelmez.Fotoğraf video bekliyorum özellikle egsoz sesini :)

Bende inceledim ama sanki dağılcak gibi duruyor pek güven vermedi bana.Ama hayırlı olsun umarım sorunuz kullanırsın :)

Adamı motorundan soğutmayın :) iyidir kardeşim sadece sınırlarını bil çok zorlama sıkıntısı biraz daha fazla özen ister daha fazla servise gidersin ama onuda yakışıklılığına ver biraz fazla uğraş ama megellinin sınırlarını bil. bunlar benim fikirlerim

Sürati sevmem ama 250lik motorun 140 görmesi tuhaf.. Ben 135 görüyorum 150 cc ile. sen mi basmadın acaba?

Dostum iyi günlerde kullan.
Bu megelliye 2-3 defa ortalama 100 km. artçı oldum.
Benim görüşlerim;

+Görünüş harika.
+Ses tek silindirden alacağın en iyi ses.

-Uzun boylu iki kişi rahat edemiyor.
-Artçı için çok yorucu.
-Çok titriyor.

Umarım seni mutsuz etmez motorun iyi günlerde kullan dostum :)

Hayırlı olsun. İlk motor tecrübeniz olduğundan 140 falan yardırmanızı çok önermem, gittiğiniz gibi duramayabilirsiniz aman dikkat.

DKN

şunları motor yerine koyup bide sormazlar mı arkadaş. sen o motoru al hani racing ya hızlı tabi bende scooterla geliyim kapışalım. bakalım hangimiz alıcak. umarım mesajı almışındır

Bir ürünü alıpda daha huyunu suyunu bilmedende ,başka bir ürünü karalayan kişilerin tamamen bilgisizliği ve tecrübesizliği bu sadece motosiklet için geçerli değil.Örnek ;Atıcılıkla uğraşıyorum , aynı namluya sahip aynı fabrikadan çıkan tüfeğin sadece kundağını yada kurma mekanızmasını değiştirip S versiyon yapılır ama ne hikmetse R versiyonunu kullanan tüfeğin daha istikrarlı ,atış istatistiğinin S göre iyi olduğunu söyler.Bilmezki hepsindeki güç ve namlu seti aynı tüfek zaten atıyor sen gidip 10 atış yaparken 1mm bile aynı noktaya atmazsan tüfek hep sapma yapar.

Birde bu motosiklet hususunda insanlar beğendiğini değil çoğumuz parası yettiğini alıyor.Bende bunların içindeyim .Aldığım çin malı crusierın neyini öveyimki mondial mct nerde hyosung gv250 nerde ,:)

ben basmadım tırstım motor çok hafif 100den sonra titriyor sanki uçacak gibi fren yaptığında durmayacak hissi veriyor ama frenleri inanılmaz yapmış adamlar.. 2kişi yaklaşık 180 kilo ile bayırlarda filan çekişi çok etkili.. yamaha r1 olan abimle bindim kendisi beğendi çekişini 250rlara göre çok iyi diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar