CBR 125 ile ufak bir tirilye gezisi

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce CBR 125 sahibi olduk. Sürekli şehir içinde gezip motora alışıyordum bu gün net olarak alıştığımı düşünüp bir Mudanya turu yapayım dedim sonradan da Mudanya yetmedi ve Tirilye'ye devam ettim :) Bilen arkadaşlar bilir Mudanya'dan Tirilyeye giden yol kalitesiz asfaltlı, tek şerit çift yön bol virajlı bir yoldur. CBR 125 almadan önce okuduğum bir sürü yazıda lastikleri berbat gibi yazılar okumuştum. Tirilye'ye gitmeden önce bir karar aldım virajlardan birinde eğildiğimde hafif kaydığını hissedersem geri dönecektim. Fakat Honda CBR'ye 2013 modelinde IRC model lastikleri koyduğu için motor tüm yatırmalarıma rağmen tam performans ile cevap verdi. Fotoğraflar çekinip atmak isterdim aslında fakat benimle gelecek bir arkadaş bulamadığım için fotoğraf çekinemiyorum malesef. Top speed hakkında bilgi isteyen arkadaşlar için de şunu söyleyebilirim ki motosiklete yeni başlayana rahatlıkla yetecek hatta korkutacak hızlar gördüm. Alet düz yolda 126 - 130 arasında hızlara ulaşabiliyor. Yokuş aşağı da ben en son 145 görebildim sonrasına gerek olmadığını düşündüm... İyi geceler iyi sürüşler dilerim.

Havalar ısınsın bende katılabilirim aranıza , tabi kabul ederseniz :)

Bursamın her yeri güzel :)

Her zaman bekleriz yahu :) ben her pazartesi günü böyle geziler yapacağım ufak çaplı tabi havanın elverişli olduğu her pazartesi :D müsait olursan pazartesileri bir haber vermen yeterli :)

Her zaman bekleriz yahu :) ben her pazartesi günü böyle geziler yapacağım ufak çaplı tabi havanın elverişli olduğu her pazartesi :D müsait olursan pazartesileri bir haber vermen yeterli :)
Benim yaş 18 . Üniversite sınavı için bu sene acayip bir telaş içindeyim. Dershaneler okullar hocalar falan derken...

Ama eğer denk gelirse mutlaka haber veririm. Ki sıcak bir havada denk getirmeye uğraşırım :) şöyle güzel viraj yapalım :)

Aynı şeyi ben de yaşıyorum :) Ben 17 yaşındayım ve pazartesi hariç her gün dershanedeyim bir günüm var kafa dinlemelik o günümü de motosikletimle gezerek geçiriyorum :)

Kardeş motorun hayırlı olsun , sen yine de dikkat et İrc lastiklere , O yollar sabah ve akşamları hafiften nemli olur , İrc hiç sevemez ıslağı.. hele bide lastikler de soğuksa aman dikkat...

Mudanya-Tirilye güzel eşgel inde bir kısmı güzel virajlar var.
Forumda 18 lik olup üni sınavı temposundan gezmeye vakit bulamayan tek ben değilmişim. :p
Haftanın 7 günü doluyum bu sene böle bakalım :)

Ben tulumumu giydiğim zaman sitelerin ordaki virajda slidersi yere sürttüre biliyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Havalar ısınsın bende katılabilirim aranıza , tabi kabul ederseniz :)

Bursamın her yeri güzel :)

Yarın doğanca barajında viraj yapıcam sonra kurşunluda denize 0 yerde kahve falan içerim.Aşağıdaki yer kurşunlu yolu 3.km de

1425261_10152027264049105_471709479_o.jpg

Mudanya-Tirilye güzel eşgel inde bir kısmı güzel virajlar var.
Forumda 18 lik olup üni sınavı temposundan gezmeye vakit bulamayan tek ben değilmişim. :p
Haftanın 7 günü doluyum bu sene böle bakalım :)

Bir ara denk getirebilirsek gençler olarak bir gezelim derim :)

Hala burgerking e devam mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Ben tulumumu giydiğim zaman sitelerin ordaki virajda slidersi yere sürttüre biliyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Yarın doğanca barajında viraj yapıcam sonra kurşunluda denize 0 yerde kahve falan içerim.Aşağıdaki yer kurşunlu yolu 3.km de

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1425261_10152027264049105_471709479_o.jpg
Yarın acayip bir programım var , önceden hocalardan saatleri ayırttım.
Çok teşekkürler ,artık bidahakine diyelim :)

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) Bir pazartesi hep birlikte gideriz inşallah keyfini çıkarırız virajların :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bursada ne kadar çok yaşıtım varmış ya :) biyere giderken benide yazın bende gelirim :mrgreen:

;) motoru ben aldım, kardeşim sürdü sefasını... zako benden önce gittin mudanyaya. :D iş güç derken fırsat bulamadım bir türlü...

Bir ara denk getirebilirsek gençler olarak bir gezelim derim :)

Hala burgerking e devam mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Yarın acayip bir programım var , önceden hocalardan saatleri ayırttım.
Çok teşekkürler ,artık bidahakine diyelim :)
BurgerKing den ayrıldım dersane dolayısıyla agustos sonunda.

bende bursalıyım iyi bilirim trilyeyi mudanyayı eşkelde yazlığımız var ömrümüz geçti o yollarda 10 seneden beri gider geliriz dedğiniz gibi yollar hala bozuk bende cryptonumla tozunu attırıyorum o yolların allah nasip ederse gerisi cbr 250 r ile olucak :D :D

hocam hayırlı olsun ama zaten 125lik makine orjinalse zaten nca 145 görürsün bende 250lik makine var daelim en son 160 görebiliyorum

hocam hayırlı olsun ama zaten 125lik makine orjinalse zaten nca 145 görürsün bende 250lik makine var daelim en son 160 görebiliyorum

Sağolasın :) 145 yeterli ve tatmin edici bence 125lik bir makinede yahu :) düz yolda rahat rahat 125 130 arası görülebiliyor ve bu yeterince tatmin edici :) En azından şimdilik :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

bende bursalıyım iyi bilirim trilyeyi mudanyayı eşkelde yazlığımız var ömrümüz geçti o yollarda 10 seneden beri gider geliriz dedğiniz gibi yollar hala bozuk bende cryptonumla tozunu attırıyorum o yolların allah nasip ederse gerisi cbr 250 r ile olucak :D :D

İnşallah kardeşim :) hep birlikte de gideceğiz bir gün inşallah :)

Bendeki CBR 125 ile hyosung 250r ve cbr 250r yzfr 125 ile kalktım yarıstım.

Sonuç olarak : İvmelenmede asla 250 yi yakalayamıyorsun ciddi fark var arada fakat virajlarda alayınıda yedim :)

Şaka maka arkadaslarla doğanca barajında kaptırıyoruz yarışıyoruz virajlarda tabi hepimizde alt sınıf motor olsa dahi kasktın tulumun botun eldivenin tillahı var :) karşıdan arabda çok gelmiyor biliyorsunuz o yolları o yüzden keyifli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar