Motorum 2250 km de . Etrafdan çok ilgi görüyor. Max 140 km hız yapıyor. Başlangıç için çok doğru seçim oldu. Bunu satıp z800 veya cb650 almak istiyorum
Motorum 2250 km de . Etrafdan çok ilgi görüyor. Max 140 km hız yapıyor. Başlangıç için çok doğru seçim oldu. Bunu satıp z800 veya cb650 almak istiyorum
yok buhranda değilim de ,, tipine bakacağım kim yakışıklı ise onu alacam. Motorumu satar satmaz da bunu yapacağım. tabiki... Motorumu heniz satlığa çıkarmadım daha çok yeni... ama almak istersen görüşelim derim. Bende gider FZ8 alırım..![]()
hocam motoru henüz denemedim, görmedim yakından, akşam bir arkadaşla anlaştık bakıp deneyeceğim, kısmetse onu alırım, ama sizinki siyah siz ne kadar istiyorsunuz acaba ? varmı telefon felan görüşelim. gerçi alacağım arkadaş güzel fiyata vericek ama. oda kırmızı 3000 de
Motor Güzel Ama Şayet Unutmayınki Hava Sogutmalı Yani Cok cabuk Isınacagı Anlamına Geliyor Böyle Bir Motorda Kesinlikle Su Sogutma Olması Lazım NEden Derseniz Etrafı Granajlarla Cevrili Bir Motorun Hava Akımı Biraz Zor Olur Ve Cabuk Hararet Yapar.
Keşke Su Sogutmalı Olsaymış.
Su soğutmalı bu motor,
Sahibinden.om'a girince sadece sıfırı satılan, 2. elleri piyasada olmayan motorları görünce tırsıyorum açıkçası. Ama firma direk dist.'lüğü kendi almış galiba türkiyede, kore menşeili olması iyi özellikler. CBR 250 de önde tek disk var buna 2 koymuşlar. Benim mondi gibi frene basınca otomatk olarak bir sol şeride atmıyordur inşaallahYaza doğru ya 50.000 de bi cbr yada bi daelim alırız inş.
CBR gibi bununda arkasına topcase ve yanlara çanta takabılmek için demirleri var mıdır acaba ? Touring motoru yapıp vuracam kırbacı.
Alın daelim roadwin rahat edersiniz? touring de yap cros da yap adventure de yap tepe tepe kullan tık demez. garanti :thumleft:
dostum alın diyosunda, daha önce hiç japon kullandın mı bilmiyorum, bende hep çinli motorlara bindiydim bide honda cbr 125 aldımki, meğer motora binmemişim, valla ali emre hocam sana da mutlaka bir yirmi km kadar japon motora binip ondan sonra mukayese yapmanı öneririm, sanırım ilk vitesli motorunuz daelim...