KIŞ TEMİZLİĞİ :)

Hekese merhabalar, havaların bozulmasıyla çoğu motosiklet sevdalısı arkadaşlar gibi bende motorumu kaldırdım. Kışlık bakımlarını yaptırdıktan sonra bide kışlık temizliğinide yapalım dedim :) ve bunu siz değerli forum üyeleri kardeşlerimle paylaştım umarım beğenirsiniz... :mrgreen:

Bu temizlikte zincir, ön zincir dişlisi, kasnağı ve motora ulaşan kirleri temizledik. Normalde çoğu arkadaşımız bilir gaz yağı veya mazotla yapılır ben ne kadar aradıysamda gaz yağı bulamadım ve mazotla yaptım çokta güzel oldu :)

Yapmak isteyen arkadaşlar için yazıyorum gerekli mazemeler:
- 1 lt mazot
- çok sayıda bez
- eski bir diş fırçası
- mazotu içine boşaltabileceğiniz bi siprey ( cam sil )
- ve bolca zaman :)

ve başlıyoruz :) makinanın temizlenmemiş hali resim çekmeye tekeri söktükten sonra başladığımız için ordan paylaşacağım motoru havada tutmak için tüpleri kullandık :) daha iyi imkanları olan arkadaşlar bunu yapmasınlar tabi :cherry: ve temizlik sonrası :) ve ben ön zincir dişlisinin kapağını temizlerken
Evet arkadaşlar işlem burda sona eriyor, nasıl ama temiz olmuş mu? :)

abi motor çok temizmiş ya :D

çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık güle güle kullanın

bu arada kışa giriyoruz tiplere zam gelebilir tüpler boş ise biran önce doldurun benden söylemesi

Hani hatunlar makyaj yapıyorlarda hem yaşları azalıyor hemde bi daha güzel oluyorlar ya öyle olmuş işte...ellerine sağlık.güzel güzel kış uykusuna yatcak şimdi hayvan :)

abi motor çok temizmiş ya :D

çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık güle güle kullanın

bu arada kışa giriyoruz tiplere zam gelebilir tüpler boş ise biran önce doldurun benden söylemesi

Çok teşekür ederim kardeşim umarım sende gönlüne göre bi makina alırsın :) tüp konusunda haklısın hemen onlarada bil el atıyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

Hani hatunlar makyaj yapıyorlarda hem yaşları azalıyor hemde bi daha güzel oluyorlar ya öyle olmuş işte...ellerine sağlık.güzel güzel kış uykusuna yatcak şimdi hayvan :)

:) haklısın bunun makyajı da böyle işte maliyeti de düşük şimdi güzel güzel uyuyacak yaza kadar :cherry:

Git bunu showroom'a bırakta sıfır niyetine satsınlar.
Emeğine sağlık süt gibi olmuş makinen :)

bizde detaylı temizlik yapıyoruz diye seviniyoruz :cyclopsan sen neler yapmışsın öyle, iyi uykular şimdiden.

bizde detaylı temizlik yapıyoruz diye seviniyoruz :cyclopsan sen neler yapmışsın öyle, iyi uykular şimdiden.

Eywallah kardeşim. olsun o kadar makinanın kıymetini bilmek lazım sen ona iyi bakarsan oda sana iyi bakar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

valla süper olmuş sıfır gibi temiz

haklısın fabrika ayarlarına geri döndü :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar