Boş olur mu hocam. Güle güle kullanırsın inşallah.
Motomaxa gidip bakmaya da useniyorum..
İcinin fotosunu yuklesene, bende kabariorum ayni kaska da icini merak ediyorum. Motomaxa gidip bakmaya da useniyorum.. Sana zahmet bi iki foto ativersen?
Hocam tam iki eline alip takmaya yeltendiginde gordugun ic bosluk, astari yastiklari falan yanitesekkurler
Aynı kasktan bende alıcam ekipmanlardan başka ne alacaksınız hocam?
Ben K4 evo kullanıyorum. KAbuğu farklı sanırım. İç dizayn vs aynı (yanılıyo olabilirim). Fena bi kask değil ben beğeniyorum. İçinin pedleri çıkıyor. Yüksek hızda biraz sesli. verdiğimiz paraya değer bence.
Söylemeden geçemiyeceğim ama keşke en son kaskı alsaydınız malum ömürleri var bunların. Mont,eldiven,pantolon, bellik vs alsaydınız daha iyiydi.
Hocam 4 gündür foto atcan daa5dakikanı ayırırsan memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
Aynı kask bende var, çok ekstra bir kask değil.Yere düştüğünde 3 kere sekmesi biraz şüphe düşürmüştü içime.
Ama test ettim, başınıza tam oturuyorsa orta şiddetli kazalara kadar ağrısız acısız iş görüyor
Aerodinamiği, havalandırması başarılı. Konforu güzel. İlk başlarda hiç buğu yapmıyor fakat kullandıkça rahatsız etmeyecek boyutta bölgesel buğulanmalar olabiliyor. Dış görünüşe bakarsak bana göre agv en iyisi... Ama aynı parayı k3'e verir miyim? Zor![]()
Fena kazaymış.Bi daha yaşamazsın inşallah.Agv k3 korumuş kafanı.Hemde 2 defa...Teşekkür ederim. Detaya girmeden özet geçersem 60 65 gibi bir hızla arabadan sekip sola düştüm.Asfalttan ilk darbeyi omuz, ardından başım aldı. Yerde kayarken kaldırıma da vurdum başımı, kendi etrafımda bi tur atıp durdum ondan sonra. Kaskta önemli olan ''bana göre'' markadan önce başa tam oturup oturmaması.