arkadaşlar an itibari ile cbf kullanıcısıyım
bana takıldığım merak ettiğim yerlerde yardım ederseniz sevinirim....:cat::rendeer:
bana takıldığım merak ettiğim yerlerde yardım ederseniz sevinirim....:cat::rendeer:
Forumdaşlar bende de cıbıf var. 2500 km'de. ben yedek depo dahil en fazla 320 gittim. Şimdi bu durum normal mi? Km arttıkça yakıt azalır mı? Bir depo ile 400+ km duyduklarımız da oluyor. Hangisi normal acaba?
hocam çok yakmışsın ya 100 km de 4 litre nereden baksan hava filtre girişini kapatmış olabilirmisin bence motoru bi göster bi yereben rodajda bile bu kadar yaktıramadım bu alete
inazuma da herkez şanzument şıkırdamasından şikayetçi....
ramo kimisi kılçık adamdır tık ses istemez kimisi de takmaz gidiyorsa sıkıntı yok der..
ben sağlıklı çalışmasını isterim oradan buradan ses gelecekse gidip çin malı alalım neden suzi alacağız ki.
ramo sen böyle motor kullanıyorsan bu motorun va haline:mrgreen:
ağır geldi....
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:08 ----------
aynen kardeşim şişşştt aramızda kalsın şimdilik :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:10 ----------
iyide ben cbf almam katiyen ölürümde cbf e bnmem gibi birşey demedim ki nerden uydurdun:silent:
en azından benim ki motor
seninki gibi kötü piskelet değil ya :queen::queen::queen:![]()
2013 cbf de vites gecislerinde tak diye ses cikiyo nedeni ne olabilir bilen yokmu
2011-2012-2013 Motor yeniyse olur.Zamanla geçecek,başka hangi sorunlar bilmiyorum ama.Zamanla hepsi geçecek emin ol.Debriyaja bastığında hafif gaz vererek değiştirirsen , rahat vites değişim olur ve ses gelmez...