Bn geçenlerde pm i görmüştüm trip metreyi ararken) saat ayarlarken 12 den sonra otomatik pm e atıyor
Ben motoru ilk aldıgımdada pm ye otomatik olarak geçmisti.ozaman çok kurcaladım tuşları, şimdi ayarı bozuldu öğlen saat 12 diyelim 13 olmuyor tekrar 1 olarak gösteriyor. Nasıl halledıcez bılmıyorum.
kardeşim zaten saat 24 saatlik sistemde çalışmıyor ki. yani saat 12den sonra 1e geçmesi gayet normal ve boş yere uğraşma değiştiremezsinam ve pm anlamlarını bil yeter..
Valla 6500 karttan vade farki ile ki onu banka aliyor 7430 oldu 24 ay gungor motor pendik 480 de plaka nakit param olsa 6300 e birakirdı selo 154 deil bulandırma 150 baya zorlaniyor devir saati
kışlık soguktan ruzgardan iyi koruyabilecek bir mont tavsiye edebilir misiniz? deri montkarın sogktan iyi korudugu soyleniyor. tecrubeli arkadaslarımın yardımına ihtiyacım var. :king:
Beyler motor rölantide çalışırken sessiz bir ortamda veya motor sisteminin yanına yaklaştığımda şıkır şıkır sübap sesi geliyor sizce bu normalmi :silent:
Subap ayarı yapılması lazım ses geliyorsa.o ses motor sıcakken gelıyor arada
Bi baktırmak lazım bende motor ne sogukken nede sıcakken geliyor. Ama önceki motorum ybr de vardı şıkırdama sesi. Motorun yağını değiltirirsen düzelebilir yada subap ayarı şartevet motor sıcakken çok dikkatli dinlendiğinde geliyor bazısı o ses normal diyor ama bilemedim daha 2.700 km deki motorada sübap ayarı yapılmazki :S
Slm arkadaşlar işten güçten fırsat bulup binemiyordum motoruma havaların soğumasıyla iyice binemez olmuştum, bugün bi yol yapayım hasret gidereyim dedim, 1saat felan gazladım, şu an Gaziantepte hava 9 derece, LS2 Celtıc kask kullanıyorum (225 liralık olanlardan) kaskın camını kapatır kapatmaz buğulanma yapıyor, tamam çok kaliteli bi marka değil biliyorum ama 225 lira verdik en azından buğu yapmaz diye düşünüyordum, ne dersiniz normal mi 9 derece sıcaklıkta camın buğulanması ?
Beyler motor rölantide çalışırken sessiz bir ortamda veya motor sisteminin yanına yaklaştığımda şıkır şıkır sübap sesi geliyor sizce bu normalmi :silent:
Camın buğulanması gayet normal Ls2 lerde havalandırma sorunu var yanlız bir çözümüde var buğu önleyici şehfaf sticker tarzı bi yapışkan var o buğuyu önlüyorSlm arkadaşlar işten güçten fırsat bulup binemiyordum motoruma havaların soğumasıyla iyice binemez olmuştum, bugün bi yol yapayım hasret gidereyim dedim, 1saat felan gazladım, şu an Gaziantepte hava 9 derece, LS2 Celtıc kask kullanıyorum (225 liralık olanlardan) kaskın camını kapatır kapatmaz buğulanma yapıyor, tamam çok kaliteli bi marka değil biliyorum ama 225 lira verdik en azından buğu yapmaz diye düşünüyordum, ne dersiniz normal mi 9 derece sıcaklıkta camın buğulanması ?
NORMAL, Tek silindir, Sübab yağ basınçlı çalışıyor. Yağı değiştirirsen gider ses. Yağ biraz özelliğini kaybedince ses başlar ama dert değil. bakıma kadarda bine bilirsin