1966 Simson için yardım acil!!!

iyi akşamlar. aranızda yeniyim. bi simson almak üzereyim tecrübenizden faydalanmak isterim. bu ilandaki motorun plakası ve hiçbir evrağı yok. ve çalışmıyor.

bu motorun ederi nedir sizce. 400 liraya anlaştık. yarın kesinleşecek. toplamak için zamanım var. bütçe de uzun vadede uygun. elimden de gelir bu işler. yanlış bişey yapmak istemem. öğrenciyim sonuçta ::sm_smile

http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-motosikletler-1966-modeldir-unutulmus-bi-simson-142658114/detay

Evrak olmayan motora 100 lira bile vermem :)

Anca yedek parça olarak kullanılabilir + Yazık günah, öğrenci halinle değmez para harcamaya... Gezmek için farklı motorlara yönel, bu işini görmez.

Ben alakasız bir soru sorayım.
10 bin liraya restorasyonlu bmw ler var.Bu fiyatlar normal mi yoksa piyasa bu kadar mı? Fiyat çok ucuz geldi de.

düşüncem bahara doğru bunu ayaklandırıp biraz hevesimi alıp satmak idi. bunu trafiğe çıkarmak da problem. ruhsat çıkarmanın bi yolu var mıdır acep?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o motora ben de niyetlenmiştim ama evraksız bi işe yaramaz.
vitrin motoru olur anca

ben de soğudum gibi. baya heveslenmiştim yahu. yarın arayıp ölü fiyat vereyim

İzmir İl Temsilcisi
ben de soğudum gibi. baya heveslenmiştim yahu. yarın arayıp ölü fiyat vereyim

Plakası evragı olmayan motor çalıntıda olabilir ?

Polisler yakaladıgında şase numarasından kontrol ettiginde eger çalıntı çıkarsa ne olacak.

Motora yaptıgınız masrafamı yanacaksınız yoksa düştügünüz durumamı.

Evraksız motora boşuna yatırım yapmayın.

Ben olsam bende almazdım..

Ben alakasız bir soru sorayım.
10 bin liraya restorasyonlu bmw ler var.Bu fiyatlar normal mi yoksa piyasa bu kadar mı? Fiyat çok ucuz geldi de.

Change diye bir olay var Bazı modellere özellikle uygulanıyor birkaç tanıdıgımda bu olaya atılma niyetinde.

Örnek almanyada o motorun toplu hali 1.000 eurodur.

Almanyadan motoru arabayla getiriyorlar yada bi tanıdık arabayla geliyorsa amca dayı kuzen yegen yeride varsa tamamdır.

Getirdikten sonra 2 motorun parçalarını türkiye evraklı olanda topluyorsunuz.

Genelde bu sistem böyle eski modellerde yada yeni modellerde perte çıkan motosikletlere uygulanıyor.

Kesinlikle bu motor'da change olayı vardır diyemeyiz ör yargıyla yaklaşmamak lazım ama bi ihtimal. Yapanlar var biliyorum..

çalıntı olmasını düşünmedim çünkü köylük bi yer ama dediğin gibi sorgulatmak lazım.

change olayı illegal. yalnız anlattığından biraz farklı. şase no vurulmuş olması gerek onun için. çalıntı bi ihtimal ama change değildir.

evrak olmadan dediğiniz gibi sıkıntılı bi olay. teşekkür ediyorum yardımlar için

İzmir İl Temsilcisi
çalıntı olmasını düşünmedim çünkü köylük bi yer ama dediğin gibi sorgulatmak lazım.

change olayı illegal. yalnız anlattığından biraz farklı. şase no vurulmuş olması gerek onun için. çalıntı bi ihtimal ama change değildir.

evrak olmadan dediğiniz gibi sıkıntılı bi olay. teşekkür ediyorum yardımlar için

Tam olarak anlayamadım .

Benim bahsettigim change durumu arkadaşın sorusu için degindim .

Sizin alacagınız durumla bir alakası yok ben en çok çalıntı olma riskinden endişe ederdim sizin alcagınız motorda.:cat:

Evraklı olsun 1 milyar olsun :cat:

Change diye bir olay var Bazı modellere özellikle uygulanıyor birkaç tanıdıgımda bu olaya atılma niyetinde.

Örnek almanyada o motorun toplu hali 1.000 eurodur.

Almanyadan motoru arabayla getiriyorlar yada bi tanıdık arabayla geliyorsa amca dayı kuzen yegen yeride varsa tamamdır.

Getirdikten sonra 2 motorun parçalarını türkiye evraklı olanda topluyorsunuz.

Genelde bu sistem böyle eski modellerde yada yeni modellerde perte çıkan motosikletlere uygulanıyor.

Kesinlikle bu motor'da change olayı vardır diyemeyiz ör yargıyla yaklaşmamak lazım ama bi ihtimal. Yapanlar var biliyorum..
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar