honda Leyla

Şu ana kadar hep cruiser kullanan ve super sport'un s sini bile aklımdan geçirmeyen ben bile biliyorum bu Leyla'yı.
Yazık size :p

600 rr ın en güzel dizaynlarından biridir kendisi. İlk gördüğümden bu yana rüyalarımı süzler bu kız. Aman motor işte :pl::queen:

Aynen bende o sitede tanışmıştım yaklaşık 2 sene önce :) uzaktan aşk yaşıyoruz belki yeni kasada da sarışınını yaparlar :) o da olur beyza

Hayır, devir muhafazakar demokrat devri. Beyza falan olmaz. Olsa olsa Nisa, Kevser, Büşra filan olabilir. Tabi grenajdaki baygın baygın bakan kadın silüetini de değiştirmek gerek. Türbanlısı iyi gider :)
Zamana uyun kardeşim. CBR 600RR Nisa ........................

ilk defa gördüm :mrgreen: mondial kezban yakında sizlerle :flower:

vardır vardır bir sürü sahibinden.com da leyla fakat leylası çoooktan alıp başını gitmiştir yani şöyle oluyor ki ; bu motorla bir sağa birde sola düşenler leyla yı asfalta kazıdıkları için siyaha boyatıp bu leyla zillisinden bir otoboya atölyesinde ayrılmışlardır :wiinkk: bilmem anlatabildim mi :)

vardır vardır bir sürü sahibinden.com da leyla fakat leylası çoooktan alıp başını gitmiştir yani şöyle oluyor ki ; bu motorla bir sağa birde sola düşenler leyla yı asfalta kazıdıkları için siyaha boyatıp bu leyla zillisinden bir otoboya atölyesinde ayrılmışlardır :wiinkk: bilmem anlatabildim mi :)

Hmmmmm anladimmmm gayet mantikli geldi bana...
Mondial kezban olayida guselmis

1384889466988.jpg

Alin izmirde leyla, kendim cektim..

İstoç anesteki ustalardan birinde var bu leyla bende ilk orda görüştüm güzel grenaj :)

Bende ilk defa izmirde sevgi yolunda gormustum...2010 yilinda cikti die biliorm ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar