2. elde ne kadar dikkatlisiniz ?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Onden hasar var sinyal yok gosterge panelinde kirik var arka camurluk yere surtmus galiba teker yaparken olabililecek bisi yakindan gorsem daha neler bulurum hic bakma bile fiyat iyi ama hatta 2500 e birakir onu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onden hasar var sinyal yok gosterge panelinde kirik var arka camurluk yere surtmus galiba teker yaparken olabililecek bisi yakindan gorsem daha neler bulurum hic bakma bile fiyat iyi ama hatta 2500 e birakir onu

gözünden de bişey kaçmıyor. 2500 teklif ettim. 2700 olur dedi.

eksoz saçlarında yamukluk var bide error un saydıkları kazalı bu motor

İkinci el motorda yakından görüp, incelemek, motoru dinlemek, test etmek, mümkünse ustaya göstermek farz deil miydi? :)

arkadaşım bu motor alınmaz harcanmış büyük ihtimalle. tekere falan kalkmış arka çamurluk sürtülmüş

bailangıc motoru olarak almıştır itelemesyon gibi duruyo bu motor git yanında pazarlık yap krank ada dikkatli ol kesici olsa bile çok zorlarsa bide galeri satıyo galeri bu motora 1500 den yukarı vermez kanımca yüzyüze konuşursan baya fiyat kırdırabilirsin

Son düzenleme:
İkinci el motor alırken hiç bişeyden anlamasan bile bi adet camsil ve bez götüreceksin başlayacaksın motoru silmeye nerde ne var en iyi motoru temizlerken görürsün..Aşınan civatalar falan gözüne ister istemez çarpacaktır :)

Motorun önünü dikmişler,çamurluk dışa doğru erimiş. Sağında solunda belirgin bir çizik göremedim ama kafadaki kırık ve sinyalinin olmaması biryere arkadan çarpma gibi duruyor + arıza lambası da yanıyor

İkinci el motor alırken hiç bişeyden anlamasan bile bi adet camsil ve bez götüreceksin başlayacaksın motoru silmeye nerde ne var en iyi motoru temizlerken görürsün..Aşınan civatalar falan gözüne ister istemez çarpacaktır :)

Yorum budur beyler.

Mükemmel bir yaklaşım.

Ben kendi motosikletimi kendim yıkıyorum ve iki yıkama arasında küçücük bir fark bile olsa kendini gösteriyor.

Yani bu yöntem çok mantıklı ve çok işe yarar.

ön sağ amortisör eğilmiş gibi görünüyor, hidrolik fren hortumunun öyle boşta sallanması normal mi bilmiyorum, gidon bağlantı civataları sökülüp takılmış gibi vs vs .. yakından incelemek lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar