Hayir 150lik dusunmuyorum suan zaten bisan pasific125im var scooter. 250cclik bakiyorum o yonde tavsiye verirseniz iyi olurHocam 4.000 tl civarlarında üzerine 300-500 daha koyar (sanırım o civarda fiyatları) keeway superlight 150 0 km alırdım ben olsam en azından garantisi var sıkıntı çıkarsa...
Öbür türlü 250 cc yaşlı bi cruiser başınızı ağrıtacakdır...
Hayir 150lik dusunmuyorum suan zaten bisan pasific125im var scooter. 250cclik bakiyorum o yonde tavsiye verirseniz iyi olur
Anlıyorum hocam ozaman benim vereceğim yegane tavsiye
hyousung gv 250'dir onuda bu fiyata bulabilirmisiniz işte
diğer markalar ise 3 aşşağı 5 yukarı aynıdır...
Bana en mantıklısı kanuni mct 250 geliyor bu şartlar altında...
Regal raptor kullanan iki dostumun başınada kronik sorun olan egzantirik ve krank sorunu geldi bunlar halledilebilir şeyler bilgi amaclı yazdım o parayada daha dogrusu görünüş olarak o motor çok yakışıklı duruyo hyosung olsun tiger olsun seyhan olsun o katagoride yani.
arkadaşım regal raptor daytona 250 140 ibre 350 180 ibrelidir,fark burdan kaynaklanır aradaki 100 cclik fark yüzünden daytona 350 7.500 9.500 aralığında satılıyor 2.elde
Tavsiyem biraz daha bütçeyi zorlayıp 2. el temiz bir Hyosung GV 250 alman.Ama bütçeni daha fazla arttıramıyorsan ve Çin malı cruiserlara bakıyorsan en azından Virago 250 kopyası cruiserları tavsiye derim.Bisan Roadstar 250,Borelli Ledow CMX 250,Lifan LF 250B,Keeway Land Cruiser,Keeway Supershadow gibi...Hepsinde Virago 250 nin çift V silindir motorunun kopyası var kullananlar performanstan ve yakıt tüketiminden genelde memnun bu motorun ama sonuçta Çin malı.Birde motosikletlerin ibrelerine aldanma istedikleri kadar ibre koysunlar 4000 TL alınacak 250 cc bir cruiser 120 km nin üstüne çıkması çok zor.
Bir servise sordumda asyaya hiç bulaşma dediler çok kararsızım şu an ne alsam bilmiyorum
Sizce regal raptor dd250 e9b alsam 2006 model nasil olur veya 4000 liraa ne olabilir model marka onerisi yaparmisiniz regal dd250 e9b almak yerine sunu al vs. Diyebileceginiz var mi?4 sene önce 3 500tl nakitim vardı regal raptor, bisan roadstar arasında kararsız kalmıştım ki bir tane roadstar gördüm bisiklet gibi bir şeydi soğudum:farao:
gittim kredi çektim üstüne kymco venox aldım memnunum. 4000tl ye de hani iyinin kötüsü bile zor, hadi aldın diyelim, bakımıydı tamiriydi astarı yüzünden pahalıya gelir
ya biraz para koyacaksın yada mct, truva, bisan, keeway gibi markaların temizini alacaksın bu da kötünün iyisi olmuş oluyor![]()