kac kmdeydı lastık?
Honda 600F için çıkma 120/70/17 ön lastik arıyorum. Yarına kadar sipariş vermem gerekiyor. Elinde olan var mı? Yoksa sahibindendeki ilanlardan birinden alacağım.
Arka ile ön lastiği yeni sezonda beraber değiştirmeyi düşünüyordum fakat ön lastiğim bugün parçalanmış. Sabah bindiğimde birşey yoktu. 30Km kadar gittim, parkettiğimde farkettim. Yolda direksiyon hafif titrediğini hissetmiştim fakat nasıl oldu, neden oldu anlamadım
http://img405.imageshack.us/img405/4445/opvu.jpg
Hocam m3 e benziyor o lastik.İşin garip yanı facede bir grupda ayni şekilde parçalanan m3 vardi oda 600 f idi ama onunki 200 lü süratlerde parcalanmisti.
Bende 30kmlik yol boyunca 240km+ kadar hız yaptım. Direksiyonda titreme hissettim fakat lastik tam olarak bu hale ne zaman geldi, nasıl oldu anlamadım. Motoru parkettikten sonra gördüm.
enxdesign ;
Kardeş geçmiş olsun bizimle böyle bir olayı paylaşmış olman gerçekten bilgilenmemiz açısından iyi olmuş.En azından bizde günü gelince ne olacağını görmüş olduk...
tekrar büyük kaza yaşamadan böyle sonuçlanmış olması sevindiricidir diyerekten büyük geçmiş olsun
Selam arkadaşlar , motoruma aldığım rizoma elciği değiştiriken elciğin içindeki plastik parça , gaz telini çekmeye yarayan gaz kolu diye tabir edecegim parça benim motora 2 mm büyük geldi ve sonrasında kırıldı .cbr 600fa 2011 modele uyan bu parçayı interneti aramama ragmen bulamadım , bu motorda rizoma elcik takan varsa nasıl yaptırdıgını ve kırılan parcayı nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Bu arada cbr 600 fa motorum icin (usta orjinal gaz kolunuda kirdigindan) orjinal ellik gaz borusu ve gidon topuzu almak istiyorum , satmak isteyenler icin telefonum 05333467690 , tesekkurler!
Muhtemelen yüksek süratten kaynaklanıyor. Daha önceden farklı kişilerde bu sorunu yaşamış. Hatta 400km'de olan lastikte.
http://www.motordelisi.com/forum/moto-servis/50948-bir-lastigin-basina-gelenler.html
orijinal gidon topuzları(sıfır),hiç kullanılmadı...
Elimde mevcut 2011-13 cbr600 fa(pc-41) için,fakat gaz kolu iç-plastiği yok...
Hüseyin kahraman: 530 512 86 93
---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
Kardeşim çok büyük geçmiş olsun-gerçekten Allah korumuş...
Eğer istersen 2011 cbr 600fa'nın sıfırda üzerinde gelen bridgestone bt-012 radial-ön-lastiğimi çok çok uygun fiyata çanakkaleye gönderebilirim..dot tarihi 2010'un sonu...km tahmini 6000-6500 km yol yapmıştır...
saygılar...
H.kahraman: 530 512 86 93
lastiklerde boyle sorunlar olmamali hic bir zaman
yolda giderken kazaya sebebiyet verseydi ne olacakti
en kisa zamanda uretici ile temasa g3cmenizi oneriririmastim uzerinde uzun bir daire icinde dot 6azisinda. sonra gelen 4 haneli rakam vardir biraz cukur bir alanda olmasi lazim bunu yazabilirmisin bu lastign uretim haftasi ve yil8ni temsil eder
ek olarak lastikler michelin pilot power
lastiğin markası michelin mi ? öyle gibi ama tamda belli olmuyor tam bakıpta MARKA VE MODEL olarak yazarsanız çok iyi olur lastik alacağımızda markası modeli aklımızda bulunur ayrıca üretim tarihi nedir onuda merak ettimHonda 600F için çıkma 120/70/17 ön lastik arıyorum. Yarına kadar sipariş vermem gerekiyor. Elinde olan var mı? Yoksa sahibindendeki ilanlardan birinden alacağım.
Arka ile ön lastiği yeni sezonda beraber değiştirmeyi düşünüyordum fakat ön lastiğim bugün parçalanmış. Sabah bindiğimde birşey yoktu. 30Km kadar gittim, parkettiğimde farkettim. Yolda direksiyon hafif titrediğini hissetmiştim fakat nasıl oldu, neden oldu anlamadım
http://img405.imageshack.us/img405/4445/opvu.jpg
Yakın değil, geçmiş gibi duruyor fotodan. Yanlar pek aşınmamış ama ortada diş derinliği biteli çok olmuş.Tam olarak bilemiyorum ama değişme zamanı yakındı zaten.
Benim zincir rengim altın sarısıymış yav allah allah :mrgreen:
[url]http://i1202.photobucket.com/albums/bb363/enqerek/IMAG0620_zpsdc4589f9.jpg[/URL]
Maaşallah. Senin dişliyi görünce karar verdim bende söküp siyaha boyayacağım.
Bu arada benim deponun altındaki benzin hortumu delinmiş dün depoyu falan komple indirdim.Yarın öbür gün topkapı sanayiye gidip hortum yaptıracağım.Bir de hazır sökmüşken egzntrik gergisini de söktüm, ufaktan bi ses vardı ucuna tor nada uzatma yaptırmayı düşünüyorum.Sökük fotoğrafları bu gün yarın atacağım.Depoyu sökmek öyle çok zor bir iş değilmiş.