Sonunda Motosiklet Aldım:)

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.Konularımdan Bilirsiniz Hyosung Gt250 Naked Alıcaktım.Ancak Araç Almamız Sebebiyle Eniştemin Motorunu Yani Kanuni Ronny s 150 Marka Motosiklet Almıs Bulunmaktayım.Yaza Kadar Değiştirmeyi Planlıyorum Bir Motora Alışayım.Ancak Sunu Anladımki Çokta Kaliteli Bir Motosiklet Değil:)

hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.mutluluğunu tahmin edebiliyorum :)

Hayırlı olsun.İnşallah havalar 1-2 ay daha böyle giderde hevesin kursağında kalmaz :)

Yaza kadar plan değiştirmekse kış şartları ne olursa olsun 20bin km falan yapmak lazım haydi kolay gelsin

hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.mutluluğunu tahmin edebiliyorum :)

Sorma Ani Ya Uçuyorum Resmen Köpekler Saldırdı Deneme Sürüşümde Az Kala Giriyodum Bir Yere:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

Hayırlı olsun.İnşallah havalar 1-2 ay daha böyle giderde hevesin kursağında kalmaz :)

Sağol Abi:) İnşallah:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

Yaza kadar plan değiştirmekse kış şartları ne olursa olsun 20bin km falan yapmak lazım haydi kolay gelsin

Aynen Öyle Abi Az Kala Altımdan Kaçıyordu.Scooter Diye Hafife Aldım Ama Dediğin Gibi +20 Bin Km Yol Yapmam Lazım.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
araç kapılarına, aracın sağından geçmemeye, ıslak zemine dikkat et.

hayırlı olsun! sıkıntı yok acemiliğini atana kadar en iyi seçimi yapmışın..

foto at foto bakalım yeni yavrun nasılmış - kale manzaralı olsun :)

bencede acemilk için güzel secim yapmışsın .
kazasız sürüşler diliyorum .

hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
araç kapılarına, aracın sağından geçmemeye, ıslak zemine dikkat et.

hayırlı olsun! sıkıntı yok acemiliğini atana kadar en iyi seçimi yapmışın..

foto at foto bakalım yeni yavrun nasılmış - kale manzaralı olsun :)

bencede acemilk için güzel secim yapmışsın .
kazasız sürüşler diliyorum .

Çok Teşekkürler Arkadaşlar Bende Motoru Sürünce Cidden Doğru Seçim Yapmışşım Diyorum:) Abi Kale Değilde Filla Manzaralı Resim Atarım:p Anca Pazara Resim Abi:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar