zincirin surekli uzama sebebini motorun surekli yaylaniyo olmasindan dolayi diye dusunuyorum zinciri bugun gerdirttim ses gitti fakat amortisore cozum bulamadim sabah acicam arka amotisoru neyine bakicam nerden anlicam yada neresini sikicam?
herkese günaydın, arkadaşlar bu motorun vites araları kısamı, hız-devir kombinasyonu 150cc bi commuterden farklı mı?
ben o lastiğin 4.10 x18 olanını kullanıyorum.
ilk baslarda alısana kadar rahatsız ediyor sonra alısıyorsun
ama gezmeye devam ediyor.
bu desen daha iyi diyor kullananlar ama daha pahalı, daha az gezme yapıyormus
http://www.camgoz.com.tr/asp/product/1058/UNILLI-110-100-18
swallow alacaksanda 4.10 al 4.60 motora geniş gelir yorar, zorlar
yeni alan arkadaşa hayırlı olsun, aynı kaskı alıcaktım bende fakat L si yoktu :/
bu arada lastiklere kaç hava basıyosunuz?
patlayan amotisor yapilabilirmi yoksa illa degistirmek mi lazim? birde silindirim reflekteye girdi ama motor hala daha ilk bastaki gibi gitmiyor gibi geliyo yag kacagida yok artik niye bilmiyorum sonunda 200cc yapicam o olucakr:
boyunuz müsaitse direk max ile de baslayabilirsiniz, torku yuksek hızı düşük oldugundan ögrenme sırasında daha az tehlike arz eder
Eğer benim için söylediysen boy 1.82, kilo şu an için 86 (rejimdeyimde) Ankarada şehir içi ulaşımda kullanıcağım için uygun olacağını sanmıyorum.. hiç cross kullanan görmedim..
Eğer benim için söylediysen boy 1.82, kilo şu an için 86 (rejimdeyimde) Ankarada şehir içi ulaşımda kullanıcağım için uygun olacağını sanmıyorum.. hiç cross kullanan görmedim..
ayagın yere tam basarmı diye sordum boy olayını.
ankara sehir içinde orjınal lastiklerle istediğin gibi dans edersin maxla.sorun cıkmaz.
cinnahdan saracan yukarılara, görevli yoksada dalacan atakule botanik parkına al sana offroad :queen:
Bende Ankara'da yaşıyorum ve nisan sonu gibi alacağım Max'ımı aslında Ankara için uygun bi motosiklet. Oturuş yüksek olduğu için fark edilmeni kolaylaştırır malum bazı yollarımızıda bilirsin yokuşlarımızla beraber torku 150cc bir alet için
çok güçlü olduğundan hiç sıkıntı olmaz. Hatta belki ikimizde kavuşunca maxlarımıza diğer Ankara'dakilerle bir buluşma bile ayarlayabiliriz![]()