Nasıl oluyor bu iş

Konuyu buraya taşımaya karar verdim.
Merhaba,git gide bilgi toplamaya başlıyorum motosiklet konusunda ve çok teşekkür ediyorum bunda en çok yardımcı olan siz üyelersiniz.Merak ettiğim şey ise şu daha yeni başlayacağım önce araştırmalarımı ve ehliyetimi tamamlamadan önce bilgi toplayayım dedim.
Şimdi benim kullanımıma CBR 250 uyuyor,ama nedense hani içimde sürekli bir tutku var fakaat gel gelelim kullanım koşul ve şartlarıma
Tabi okula gidip geleceğim,aile ziyaretleri olacak o yüzden bazı tatillerde 500km yol yapmam gerekiyor.
Ve bazen köye gittiğim zamanlar şöyle bir dağ taş çıkarım diye düşünüyorum ama öyle proffesyonel bir enduro değil dağ taş çıkarım dediğimde hani asfalt değil toprak yol biraz dik vs. öyle şartları zorlayacak bir şey değil bir bisikletin olsa zorlansan bile yapabileceğin bir durum o yüzden kafama estiğinde ya birazcık gezelim dediğimde girebilmek isterim o kadar.Aslında aklıma takılan soru şu ee ben ailemi ziyarete geleceğim 500km yol yapacağım bu iş nasıl olacak bu işin bir oluru olur mu yardım ederseniz sevinirin uzun oldu ama aklımdan geçenleri yazdım.Biraz araştırmaya göre supermoto denilen görüntüsü aynı sadece lastikler yola uyarlanmış halleri bana uygunmuş sanırım.
Şimdiden teşekkür ederim.

Ama tabiki plakada çıkarabilmem önemli

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

ss taş toprağa gelecek motor değil naked daha mantıklı olur
Örneğin tavsiye edebileceğiniz nasıl nakedlar var bana uygun tabi ki şartlar çok önemli ama görüntüsüde hoş olsa fena olmaz aslında

inazuma geldi aklıma. naked sayılıyo ama tam naked değil. 500 kmde rüzgar manyağı olmazsın:D

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Xt 660 x offf dunya turu yap tecrube varsa yoksa cbr da alma zaten

bütçe de sıkıntı yok o zaman kawasaki z750r agresif motor deli makine :) tabi tecrübe lazım buna binmek için

İzmir İl Temsilcisi
Daha ehliyet alacanda cbr 250 alacanda kendini geliştirecende uzun yola çıkıcanda ohoooo :)

Böyle bir kaç konuya şahit oldum adam motosiklet bile alamadı :)

Cbr 250 ssden daha uzak bir model bence sport touringde yer alsa daha yakın gibi ..

Gidon açısı daha geniş ve gidon oturuş posizyonuda bir hayli rahat.

Bende zamanında hyosung varken toprak yollar tarlaların arasından hoplaya zıplaya geçtigim zamanlarda oldu.

Umarım hayallerini gerçekleştirirsin.:cat:

Son düzenleme:
Daha ehliyet alacanda cbr 250 alacanda kendini geliştirecende uzun yola çıkıcanda ohoooo :)

Böyle bir kaç konuya şahit oldum adam motosiklet bile alamadı :)

Cbr 250 ssden daha uzak bir model bence sport touringde yer alsa daha yakın gibi ..

Gidon açısı daha geniş ve gidon oturuş posizyonuda bir hayli rahat.

Bende zamanında hyosung varken toprak yollar tarlaların arasından hoplaya zıplaya geçtigim zamanlarda oldu.

Umarım hayallerini gerçekleştirirsin.:cat:
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

Xt 660 x offf dunya turu yap tecrube varsa yoksa cbr da alma zaten
yoksa cbr da alma zaten demişsiniz neden böyle bir şey söylediniz ?

Düşüncelerini paylaşmak isteyen başka kimse yok mu?
Üşenmeyip yazanlara teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar