Arkadaşlar merhaba, bende bir crf 250 L sahibiyim. Yorumlarınızı okudum çoğu kişi doğru bilgi vermiş ancak bir tersik var yorumlarda 80 90 Km hızlardan sonra güven sarsan bir motor demişler 110 dan sonra aman demişler

yaa sizin motorsikletlerde bir sorun var yada benimkini honda torpilli yapmış yanlış anlamayın ben şimdiye dek en son gördüğüm orjinal lastiklerle 149 km di taml 150 olacaktı araç atladı önüme göremedim

ancak hiç ama hiç güven vermedi kafayı sallıyordu bunun sebebi ise orjinal lastikleri idir. lastikleri değiştirdiğiniz taktirde ki arkadaşım michelin yol lastiklerini taktı 145 150 km hızlarla rahatlıkla gidebiliyor. hee ayriyetten 2 kişi bindinizmi dediniz istanbul çekmeköyden karasuya 2 kişi bir sürüş yaptık daha demin bahsettiğim kafa atmasını 125 km hızlarda başlar idi tek kişi nedense 2 kişi 130 km hızı gördüm fakat motorda hiç bir sallama ve güvensizlik yoktu ağırlık artınca yolu daha iyi tutuyor demekki

gelelim 2 kişi konforuna hiç lafı uzatmadan arkadaki arkadaşın totosu ve bacakları rahmetli oluyor eğer ancak böyle 160cm boylarında hafif bir hanfendi olursa onu bilemem ama ben şahsen önde çok rahattım arkadaki arkadaşım isyandaydı 100 km gittikten sonra mola için uyarıp durdu

zaten o günden sonra anladımki bu bir asfaalt motoru değil

ve arazi şartlarında kullanmaya başladım ve inanılmaz keyifli bir motorsiklet ne rampada tıkandım kaldım ne çamura battım kaldım bir kere kondisyonu çok iyi yani motor size değil siz motora emir veriyorsunuz siz ne derseniz onu yapıyor süspansiyoları arazide inanılmaz iyi 1 metre kadar hoplamada bile hiç bir sıkıntı çıkartmadı henüz arazi için oldukça iyi. Birde arkadaşlar hep lastiklerine laf etmişler asfaaltta ben bildiğimiz makina gibi motorsikleti yatırıyorum yanlız hiç bir kayma tehlikesi yaşamadım tabi bazılarınız buna inanmıya bilir. Onlar için 1 2 saatimi ayıra bilirim buyursunlar çay kahve içer yola çıkarız

ıslak görmesin dedi geçen birtane sürdünmü hiç dedim yook diyor ama arkadaşımda var

abicim kötülemeyin ben ıslakta gördüm sen ıslak virajlı yolda hayvan gibi gaz açarsan michelin lastiğide kayıyor. lastik markası İRC anca made in turkey yazmıyor Taiwan yazıyor çok şaşırdım.
Yakıt olarak ise ortalama uzun yola 120 125 km hızlarla gittim 7 lt depo 175 km sonra benzin göstergesi yanıp sönmeye başladı. yani 17 krş felan yaktım. Arazide kullandığımda ise bu rakam oldukça artıyor çünki baya bir devirli kullanıyorum nerdeyse vitesin son aralığına kadar zorluyorum 130 km 1 depo yapıyor bence gayet makul.
UMARIM SİZE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. ÇEKMEKÖYDE OTURUYORUM EĞER BANA YAKIN OLANLAR VARSA VE HAFTA İÇİ MÜSAİT OLANLAR BEKLERİM MERAK ETTİĞİNİZ DİĞER KONULARDADA YARDIMCI OLABİLİRİM. Noktalama işaretlerine pek dikkat edemedim kusura kalmayın